bshainb

New member
../images/Emo53.gif

מישהי יודעת במקרה כמה קלטות וידיאו יש לבקסטריט? ואיך קוראים להם?וכמובן איך אפשר להסיג? ואותו דבר בקשר לסינגלים...

NarihS

New member
חח אין לי כח כל כך לבדוק לך הכל

אבל ממה שאני יודעת זה שיש להם איזה 2 או 3? קלטות שלהם אחד מהם יש לי, אחד מהם ראיתי תמונה של זה, ונדמה לי שיש עוד אחד.. לא בטוחה, הקלטת שאצלי בבית קוראים לה: backstreet boys live in concert זה ההופעה הראשונה שלהם.. רק האלבום ה-1 וזהו.. לאחרים לא יודעת איך קוראים. וסינגלים יש להם 16, כל קליפ שיצא להם יש סינגל בנוסף.. ולהשיג? לכי לטאוור רקורדס(למרות שזה מאוד יקר שם.. הם יקרנים מאוד) אבל אפשר להשיג אצלם נדמה לי ה-כ-ל.. ואם לא אז התו השמיני או לא יודעת מה.. רק שתיהיה בטוחה שזה לא מזוייף.. טוב מקווה שעזרתי.. אני בטוחה שהאחרות בטח יעזרו לך קצת יותר ממני.. :)

Miss Kitty

New member
אממ..

אחרי בדיקה קצרה באמזון, מצאתי שיש: Backstreet Boys - Video Hits, Chapter One Backstreet Boys - Around the World Backstreet Boys - Homecoming: Live in Orlando Backstreet Boys: All Access Backstreet Boys: The Video Backstreet Boys - Live in Concert Backstreet Boys: Live Backstreet Boys - A Night Out with the Backstreet Boys Backstreet Boys - Backstreet Stories Backstreet Boys: Behind the Scenes For the Fans-Burger King Ep Arthur - It's Only Rock & Roll (Starring the Backstreet Boys) וזהו
להשיג- אמזון.. עדיף CO.UK, כי הגירסאות של ארה"ב לא מתאימות למכשירים של הארץ.. בשביל סינגלים, כנסי לאמזון או כל חנות מוזיקה מקוונת, וחפשי בקסטריט בויז

NarihS

New member
חחח :) שלך הרבה יותר טוב מההודעה

שלי.. את יכולה למחוק אותה אפילו.. חח אין טעם..

bshainb

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif|תודה

למעלה