ליהלה

New member
../images/Emo53.gif

שלום לכולם אני צריכה להגיש עבודה בנושא רפלקסוליה משהו כמו 10 דפים למשהו יש מושג באיזה אתרים כלי לחפש מאמרים העבודה צריכה להיות מוכנה בהקדם אשמח לקבל כל מידע תודה

*g99

New member
האם את לומדת רפלקסולוגיה או

שהעבודה נעשת בעקבות לימודים אחרים. חסרים המון פרטים בכדי להפנות אותך למקום הנכון.

ליהלה

New member
אני לומדת

עיסוי ואני צריכה למסור עבודה על נושא שאני אוהבת איזה פרטים חסרים?

*g99

New member
../images/Emo4.gif די הרבה..

אני חושבת שהכוונה היתה גם על משהו שאת מכירה מחיי היום יום לא? רפלקסולוגיה זה עולם שלם. יש את עניין המגע שזה נושא חשוב בפני עצמו,נושא הבריאותי שהוא לא פחות חשוב וכמובן לנו המטפלים יש את הזכות והעונג ללמוד "לקרא" אנשים ממרא הרגלים,המגע והריח (לא צוחקת). יש לך איזה הכרות מקרוב עם רפלקסולוגיה?

ליהלה

New member
אין לי הכרות ממש

אני היתי רותה ממש בקצרה קצת על כל דבר קצת על היסטוריה קצת על בריאות קצת על המפה קצת מכל דבר

*g99

New member
הבעיה היא

שאי אפשר לתת פה קצת מכל דבר,כי זה המון מכל דבר.. אולי אחד מחברנו בפורום יוכל לעשות זאת,אך לדעתי זה לא ממש אפשרי ורצוי שתמצאי משהו יותר מקורב. אגב,זה צריך להיות בנושא הרפואה המשלימה?

avorly

New member
ליהלה, ברוכה הבאה בצל פורומינו

כמו שאמרה g99 קשה לספר על רפלקסולוגיה על רגל אחת. אבל- מאמרים מסתובבים בשפע באינטרנט, ומפות ניתן למצוא בקישורי הפורום. אשמח לענות על עוד שאלות.

qt1

New member
הצעתי ל יהלה עזרה במסר../images/Emo29.gif

יש לי חומר מודפס וסרוק , אני לומדת המון ואין לי בעיה לסייע , אבל זה לא יכול לתת לאף אחד שנת לימודים של רפלקסולוגיה , זה כן יכול לתת עבודה יפה וממצה על הנושא , בהחלט כן. ויש לי את הזמן ואת היכולת... אני מקווה שהיא תחזור לכאן אם יהיו לה אי אילו שאלות נוספות כמו שלי תמיד יש . ליל מנוחה

למעלה