למישהי יש תמונה של האחים של גייל???? דחוף!!! תודה מראש!
G GaleHarold New member 12/3/04 #1 ../images/Emo53.gif למישהי יש תמונה של האחים של גייל???? דחוף!!! תודה מראש!
T tulchi New member 12/3/04 #2 לי אין ואני גם לא ממש בטוחה כמה אחים או אחיות יש לו, אם בכלל. אני חושבת שאח ואחות אבל אין לי תמונות. בפסטיבל טורונטו בשנה שעברה התלוותה אליו איזו בחורה שטענו שהיא אחותו אבל עד היום אף אחד לא ממש יודע מי היא היתה בוודאות.
לי אין ואני גם לא ממש בטוחה כמה אחים או אחיות יש לו, אם בכלל. אני חושבת שאח ואחות אבל אין לי תמונות. בפסטיבל טורונטו בשנה שעברה התלוותה אליו איזו בחורה שטענו שהיא אחותו אבל עד היום אף אחד לא ממש יודע מי היא היתה בוודאות.
O ofrikit New member 13/3/04 #4 אח קטן...? וואי אני ממש אשמח לראות אותו! אולי הוא ירש קצת גנים חיוביים מאח שלו
F freedom2 New member 13/3/04 #5 ואם המקורות שלי נכונים אז אמא שלו סוכנת נדל"ן ואבא שלו מהנדס, אבל אצל גייל אי אפשר לדעת...הוא לא מרבה לדבר על עצמו. ..
ואם המקורות שלי נכונים אז אמא שלו סוכנת נדל"ן ואבא שלו מהנדס, אבל אצל גייל אי אפשר לדעת...הוא לא מרבה לדבר על עצמו. ..
G GaleHarold New member 13/3/04 #6 אני יודעת על האחים...... בגלל זה אני רוצה לראות איך הם נראים!! לאף אחת אין תמונה?? זה לא הוגן!!
F freedom2 New member 13/3/04 #7 בשביל להשיג מידע אישי על גייל צריך לפנות לשב"כ או ל CIA מרוב שהוא מסתורי...