|

גליתrt

New member
../images/Emo53.gif|

לא קשור אבל אני כבר נקשרתי אליכן/ם.... מישהו מכיר 'צימר' טוב באזור הצפון- רמת הגולן, גליל תחתון-סובב כנרת?? מהם המחירים ללילה בצימר בסופ"ש + א. בוקר?.. ובכלל כל מידע בעניין יעזור לי מאודדדדדדד (מחפשים להתפנק
). (פנינוש, אפשר גם להתייעץ בעניינים כאלה...?) גלית

היי, בדיוק גם אנחנו חיפשנו...

בעלי מצא במושב אלמגור, יש ב-150 לזוג ויש ביקתת עץ ב-450 לזוג (עם ג'קוזי). הם פנויים בסוף השבוע הזה, בסוף אנחנו נוסעים למקום אחר... תחפשי באינטרנט, אני עוד מעט אכתוב לך את הכתובת של האתר.

גליתrt

New member
יעלי..

כשאת אומרת ת'מחירים את מתכוונת למחיר ללילה?? ולאן אתם הולכים בסוף? ומתי?

כן כן!

זה באמת מוזר שזה רק 150 שקל ללילה לזוג ועוד בסופ"ש, אבל זה המחיר. וראינו תמונה באתר וזה נראה צימר שווה כזה מעץ... ובאותו מקום יש עוד צימר כנראה יותר מפואר והוא עולה 450 לזוג ללילה. אנחנו נוסעים עם עוד בערך 13 חבר'ה מהיישוב (רווקים בגילנו) אז הם יישנו ביחד ואנחנו ניקח לנו צימר. וזה בסופשבוע הזה. נכון לעכשיו עוד אין לי מושג לאיפה נוסעים בדיוק. כנראה לרמת הגולן או ליישוב מנות שלפי מה שהבנתי זה ממש ליד הכנרת.

גליתrt

New member
היכן...

המקום הזה, בעלות הזאת? אנחנו נוסעים בסופ"ש הבא עם עוד זוג.

בעלי לא זוכר אבל בדקתי באתר

מסתבר שקוראים למקום "הבית של יעל" (איך יכולתי לשכוח דבר כזה...)וזה באמת במושב אלמגור. אני כמעט בטוחה שזה המחיר שאמרו לבעלי. הטלפון: 04-6930063 לפי התמונות באתר נראה מקום נחמד למדי וגם יש שם כמה יחידות נופש.

גליתrt

New member
נשמע לי קצת מוזר...

המחיר הזה... 450 נשמע לי מתקרב לנורמה בדברים האלה. תקני אותי אם טעיתי.. אז מהיכן באה כל ה'רווקייה' שלכם? אנחנו מחפשים בקתה משותפת, כלומר שני חדרי שינה וסלון אחד.

חבר'ה מהיישוב בגילנו +-...

התחלנו לפתח חיי חברה... חחח... למרות שזהו, אנחנו עוזבים בטוח עוד 4 חודשים! אתמול כתבתי לבעלי מכתב עם כל הסיבות למה אני שונאת את המקום הזה, אחרי שהוא כבר הסכים לעבור אבל אז החליט לעבור לבית אחר ביישוב, ובקיצור הצלחתי לשכנע אותו לעזוב את היישוב לגמרי! (בתקווה שלא ישנה שוב את דעתו)

למעלה