../images/Emo53.gif

שלום לכולם אחותי נשואה +3 והיא דיברה לאחרונה עם כמה גברים בצ'אט, ללא שום כוונה להיפגש עמם או לממש את הקשר. עם אחד מהם היא דיברה בטלפון כי רצתה להכיר לו את חברה שלה הרווקה. בעלה עלה על כל זה, הוא יודע שהיא דיברה עם הגבר הזה בטלפון וראה את כל המיילים ששלחו לה ושהיא שלחה. הוא לא רוצה לסלוח, הוא בטוח שהיא בגדה בו ושהיא בגדה בו כל השנים האלה, הוא לא נותן לה לגעת בו, לא מוכן לדבר איתה והיא פוחדת שהוא עומד לעזוב אותה. מה היא לא עשתה כדי שהוא יאמין לה, אפילו אמרה לו שהיא תלך למכונת אמת, והוא עדיין לא מוכן להאמין. מה עושים?? אני מפחדת שהוא יעזוב אותה!! יש להם ילדים משותפים. והיא מפחדת שהוא יקח לה את הילד וישאיר לה את הבנות והיא לא תראה את הבן שלה יותר. אוףף מה עושים??

לא בטוח שאת יודעת מה באמת היה שם

את לא יכולה לדעת מה באמת היו הקשרים של אחותך (למעט מה שהיא מספרת לך) ואת לא יכולה לדעת מה עוד היה ברקע הזוגיות שלהם לפני שהתפוצצה הפרשה הזו, פרשה שהינה אולי רק הקש ששבר את גב הגמל. מאידך יתכן בהחלט שגיסך פרנואיד, קנאי וחשדן ולכן מגיב כפי שמגיב. נסי לעודד אותם לפנות לייעוץ ולדבר גלויות שם על הכל, על מה מפריע להם, מה היו רוצים שיהיה ביניהם ומאוכזבים שלא קורה ועל דברים שהיו, גם אם כואבים. תמיד יוכלו להתגרש אבל כדאי שיתנו סיכוי רציני לפתרון בעיות התקשורת ביניהם. בהצלחה.

אחותך וגיסך בוגרים

עצתי הכנה אלייך: אל תתערבי בענייני אחותך וגיסך. הם היו מספיק בוגרים להחליט להינשא והם מספיק בוגרים להתמודד עם הבעיות שלהם לבד. רצונך לעזור לאחותך הוא כן אך אם לא תתערבי תרוויחי אחות בשעה שכשאת מתערבת את מפסידה אותה. החליטי מה יותר חשוב לך ועשי בהתאם להחלטתך. בהצלחה!

../images/Emo51.gif

אני לא מתערבת, אני רק מהווה כתף שהיא בוכה עליה. אני רק רוצה לדעת האם יש לכם עצות להחזרת האמון. כי הוא אדם קשה, הוא כל הזמן חושב שכולם משקרים לו, אז עכשיו הוא לעולם לא יאמין לה.

למעלה