michalas

New member
../images/Emo53.gif

אני ממש צריכה את העזרה שלכם.... אני זוכרת שפעם מישהו (נדמה לי שזאת הייתה רינת...) שמו כאן קישורים לקאריוקי של שירים של שאק.. ביניהם היה את "אובג'קשן", מאז פירמטנו את המחשב וזה נמחק לי :\ מישהו יכול למצוא לי את זה? תודהההה!! פשוט היום בחמש יש לי איזה אודישן (ולאוהבי כוכב נולד: *אהמ אהמ רינתי...אהמ* הבוחנת שלי זאת לירז רחמין) ואני רוצה לשיר את אובג'קשן... ככה שאני ממש צריכה את זה דחוףףףף
תודה

michalas

New member
יוווו תודעעעע../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

עכשיו אני אבדוק מה יוצא יותר יפה- אובג'קשן או מישל (של אנוק) ממ...האודישן...אני אסביר לך מה זה... יש לנו במושב פרוייקט של הכנה לצהל לכיתות י"א-י"ב ועוד מעט יהיה ערב להקות צבאיות. מי שרוצה להשתתף בערב הזה צריך לעבור אודישן (מי שמתקבל ישיר משהו של להקה צבאית {מן הסתם} בערב להקות צבאיות) ובערב הזה יהיו אנשים חשובים כמו אבי כוכב (שאותו את בטח מכירה רינתי...או שמעת עליו לפחות...) ועוד כמה אנשים מתחום המוזיקה שיכולים לקדם אותי בקטע של להקה צבאית, שזו בעצם המטרה שלי...
ואני אמסור ללירז ד"ש! חח...

michalas

New member
תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

בסוף שרתי את "מישל" אני ממש צרודה עכשיו והיה לי יותר קל לשיר אותו... אני מקווה שהלך לי טוב! כשיודיעו לי אם עברתי אני אעדכן (הכי מאוחר-מחר בערב) תודה רבה לכם

michalas

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

perrinat

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

אבל אם היית אומרת לה שיש לה ד"ש מרינת מתפוז היה לוקח לה אולי 2 דקות, אבל היא היתה נזכרת בסוף...

michalas

New member
באמת../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

יוו אז חבל שלא ידעתי.. חשבתי אמרת את זה בציניות... בכל אופן, התקבלתי

perrinat

New member
../images/Emo24.gifאיזו יופי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

מזל טוב

למעלה