../images/Emo53.gif

קיבלתי התקף של געגועים ל"דוסון קריק"...
אני רוצה "דוסון" בחזרה!!!!!!!!!!
בבקשה תעזרו לי אני צריכה תמיכה, אני מתגעגעת לפייסי הכוסון,לג'ק המאמי, לג'ן המתוקה לצ'ארלס המהמם ולכולם!!!!!!!!!!!!!!!

וולקאם טו דה קלאב.. ../images/Emo4.gif ../images/Emo107.gif

גם אנחנו מתגעגעים! אני אישית מנסה לא לחשוב על זה.. ואם אני חושבת אז זה רק על דברים טובים וזכרונות טובים מדוסון... וגם- יש שידורים של העונה החמישית בימי שבת אז זה גם פיצוי (אבל רק לבינתיים) ואז יבואו (((בעזרת השם))) השידורים החוזרים של כללל העונות!! הלוואיייי

shira245

New member
כולנו!!!../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo113.gif

הם כ"כ חסרים לי!!!!אני רוצה שידורים חוזרים!!! אין לכם מושג איך פרק אחד של דוסון היה עוזר לי עכשיו!!): אני מתגעגעתתתת להם!אני רוצה לדעת מה קורה עם ג'ואי ופייסי ודאג וג'ק ואיימי!!:) ודוסון כמובן.. בללאאטטט!):

ג'ק

אני חייבת להגיד שג'ק הוא כוסון עולמי ובד"כ מאז שהוא התחיל להיות נורמלי (לא כשהוא היה מאוהב בג'ואי והוא נראה כמו ילד בן שלוש) הוא היה ממש כוסון אבל בשני פרקים האחרונים שהוא השטיח את השיער ועשה שביל בצד (כמו בתמונה הזאת) הוא נראה ממש חנון ולא יפה..חבל דווקא בסוף הסדרה!!

LillipooT

New member
מבינים אותך.. ../images/Emo60.gif

גם אני ממש מתגעגעת.. ולכן לצערי קשה לי להגיד לך משהו מנחם שכן אני מנסה להתנחם בעצמי, אבל אל תשכחו שיש לנו את הפורום - ובו אפשר להזכר, לבכות, לשרשר תמונות אהובות ולדבר על פרקים אהובים וכביכול הסדרה תשאר ככה "חיה" תמיד..

אובכן...

כמובן שהגעת למקום הנכון כולנו כאן מתגעגעים לדוסון קריק
ומקווים מאוד שישדר את העונות הראשונות מההתחלה!!

למעלה