../images/Emo53.gif

אז ככה, אני כבר שנתיים לא יכולה לשכוח מאחד שהיה איתי בכיתה...אף פעם לא הכרנו אחד את השני יותר מדי אבל תמיד היה מתח... לפעמים הוא אפילו התחיל איתי אבל יכול להיות שבצחוק. כל התיכון לא היה לי אומץ וחשבתי שאני פשוט אשכח אותו אבל אני לא, ולמרות שהיו לי קשרים ומתחילים איתי והכל...אני תמיד משווה את כולם אליו. וכבר עברו שנתיים לעזאזל! בקיצור, איך אני סוגרת את המעגל הזה עכשיו לעזאזל? אני יודעת שאין לו חברה. אבל אין מצב שאני פשוט אתקשר אליו כי הוא ילד מנייאק ואני ממש רגישה. אם הוא יידחה אותי ויתברר שכל הפעמים האלו שהוא כיאלו התחיל איתי היו בצחוק מבחינתו אז אני ממש ארצה להרוג אותו
אבל האמת שאני גם ממש אפגע...
יש למישהו רעיון?

leeloo

New member
אני יודעת מה את רוצה שאגיד..

אבל אני אגיד לך את ההפך. עברו שנתיים. נכון, היה חמוד, היה נחמד, היה מצחיק, אבל עברו שנתיים. יכול להיות שאת חושבת עליו כי אין מישהו אחר שמעסיק את מחשבותייך? תנסי את זה.. לצאת עם מישהו אחר. ואם לא הולך איתו, עם מישהו אחר. תנסי, לדעתי את מיד תשכחי מהבחור הזה.. סך הכל לא ממש הכרת אותו ולא היה ביניכם כלום (לפי מה שאת אומרת). אז שכחי מהבחור ע"י כך שתצאי עם מישהו אחר, ותצחקי כל הדרך להתאהבות אמיתית, ולא סתם קראש מהתיכון...

../images/Emo4.gif

כתבתי שכבר היו לי קשרים מאז...זה לא עוזר... עד שאני לא אסגור את המעגל הזה, זה תמיד יינקר בי...

leeloo

New member
כנראה שלא מצאת את הקשר הנכון..

ואני מכירה את "האידיליאה" הזו מסביב לבחור.. גם לי היה מישהו, תקופה של שבועיים בערך, שמבחינה פיזית וחיצונית היה מדהים ביותר, אבל מעבר לזה לא היה בו כלום, ולכן זה גם נגמר נורא מהר. אחרי שזה נגמר המשכתי מידי פעם לחשוב עליו ולהתגעגע למגע המיוחד שלו.. חשבתי שכל מה שאני צריכה לעשות זה פשוט לראות אותו וכך להוציא אותו מהמערכת שלי.. אחרי איזה שנה שלא ראיתי אותו, פגשתי אותו שוב במקרה במסיבה. אחרי שכל הערב היינו יחד, לא הבנתי למה התגעגעתי בדיוק. אז מה אם הוא מנשק טוב? חסרים בנים שיודעים לנשק? חסרים בנים עם עיניים כמו שלו? הוא יצא מהמערכת יותר ממה שמישהו אי פעם יכול. תחשבי על זה. יכול מאוד להיות שאת גם צריכה "להוציא אותו מהמערכת", להוכיח לעצמך שכל "הפנטזיה" הזו מסביבו היא אכן כך, רק פנטזיה שלך, שהוא לא יכול לעמוד בה. אבל אני באמת מאמינה שאם תמצאי מישהו נכון, את תשכחי ממנו.

dana2909

New member
משווה אחרים למה??

את באמת הכרת אותו? ידעת מי הוא? או שפשוט חיברת לו אישיות כבקשתך?? ומעבר לזה, אם הוא מאנייק למה את רוצה אותו?? כמו שאמרה leeloo החכמה.. תוציאי אותו מהמערכת שלך, ותקלטי שאת חיה בפנטזיה..

למעלה