sugargirl1

New member
../images/Emo53.gif

הי ערב טוב וחג שמח . יש לי שאלה : אני כרגע מתקינה את הסימס מחדש וכבר התקנתי את הסימס ה 1 ואת הסימס חיים טובים . כשאני מנסה להתקין את סימס מסיבת השנה אני מקבל את ההודעה :YOU HAVE ALREADY INSTALLED VIRSION 1.3 ABORTING INSTALLASION. ואני לא מבינה מה זה אומר . הורדתי את הסימס הראשון והשני והתקנתי אותם שוב ואני מקבלת את אותה הודעה . אני ממש אשמח לשמוע ממי שיכול לעזור לי תודה הלנה

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifאני חושבת שזה אומר

שזה מותקן לך כבר במחשב

sugargirl1

New member
אני לא מצליחה להתקין מחדש../images/Emo7.gif

אני ההתקנתי והורדתי כמה פעמים את המשחק ואני עדיין לא מצליחה להתקין . אני תקינה את ה1 ואת ה2 ואז שאני מתקינה את המסיבה אני מקבל את ההודעה הנ"ל . אז ניסיתי להתקין את HOT DATE ואחרי כמה דק' אני מקבל הערה של ERROR. גם כשניסתי עם השאר . HELPPPPPPP MEEEEEEE אני זקוקה למשחק לא שיחקתי כבר שבועיים , אתם יודעים מה זה בישבילי ?

elcool

New member
אם הורדת לא נוכל לעזור לך!

כמה פעמים אפשר להגיד לכם? אנחנו לא תומכים בתוכנה לא חוקית! היא על אחריותכם הבלעדית ואם היא לא פועלת, בעיה שלכם!

sugargirl1

New member
לא הורדתי מהאנטרנט

הכוונה להורדה היא אחרי שהתקנתי את המשחק המקורי עם הדיסק המקורי.( אני לא מבינה גדולה במחשבים אז אני לא יודעת לנסח את זה אחרת) אני גם נגד הורדות, צירבה וכל הדברים האלה . יש לי את כל החלקים של הסימס וכולם מקוריים. אז אולי בכל זאת אני אוכל לקבל עזרה בלהתקין את המשחק מחדש או מישהו יודע מה אני אמורה לעשות. תודה

elcool

New member
סליחה על ההתפרצות ../images/Emo140.gif

התכוונת להתקנה. לא להורדה

sugargirl1

New member
תודה

מחקתי את הסימס ע"י לחיצה על התחל , תוכניות , ולוחצת על UNISTELL(משהו כזה ). פעם השניה שהתקנתי את המשחק הורדתי ע"י הדרך הנ"ל וגם נכנסתי לתקיות ומסמכים ומחקתי את כל מה הקשור לסימס. לטיפולך המסור אודה ד"ר

../images/Emo91.gifסימס

תלחצי על המחשב שלי ואזתלחצי על לוח הבקרה ושם תקיה שנקראת הוספה ןהסרה של תוניות תכנסי ותחפשי את הסימס ואז תסירי אותו עם יש לך עוד בעיות אשמח לעזור

sugargirl1

New member
אני עדיין לא מצליחה ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

התקנתי את המשחק מחדש 1 ו2 וכשאני מתקינה את המסיבה אני מקבלת שוב את ההודעה :YOU HAVE ALREADY INSTALLED ABORTING1.3 INSTALLASION VIRSION. נכנסתי ללוח בקרה כמו שאמרתה ומחקתי את הסימס וזה נמחק . ויש לי שם גם סימס הולידיי וכשאני לוחצת על שנה /הסר אני מקבלת את ההודעה :ERROR GETTING INSTALL PATH FROM.REGISTRY ABORTING INSTALLASTION/ וזה לא נמחק לי . תודה . נ.ב . אני ממש מודה לך על העזרה , מקרב

למעלה