• פותח הנושא ג3
  • פורסם בתאריך

ג3

New member
../images/Emo53.gif

שלום לכולם, לגיסתי בת , בת שנה וייתכן כי תסבול מפיגור. הייתי מעוניינת לדעת כיצד אוכל לעודד אותה האם יש איזשהי דרך לעודד אותה?

עמיקםרז

New member
תגובה

שלום רב, מנסיוני כהורה שעבר את החוויה הנוראית של קבלת בשורה כזאת בגיל מתקדם יחסית, אני יודע כמה קשה לקבל עידוד ממי שלא חווה את החוויה הזאת. יש תחושה של "אף אחד לא מסוגל בכלל להבין מה עובר עליי". זוהי תחושה איומה של בדידות וחוסר אונים. לכן רצוי מאוד לפנות להורים שעברו את החוויה הזאת ומכירים את התחושות האלה, וניתן למצוא אותם בקו החם של אקים "הורים למען הורים" שמספרו 1-800-399-333. הקו פועל כיום בכול יום א' משעה 17:00עד שעה 20:00. בשעות שאין מענה, ניתן להשאיר הודעה במשיבון, ומובטחת חזרה לכל פונה שמשאיר מספר טלפון. אני אישית מוכן לדבר עם גיסתך. אם היא מעוניינת בכך, כתבי לי מסר אישי או הודעה לכתובתי הפרטית: [email protected] באשר לעידוד מצידך או מצד בני משפחה אחרים, כל מה שאתם יכולים לעשות מעבר לעזרה פיסית בטיפול הוא לומר לה שוב ושוב ושוב שהיא לא לבד בעניין הזה ושאתם איתה לאורך כל הדרך, לגלות עניין, מעורבות ואמפתיה עצומה ובאמת להיות איתה לאורך כל הדרך. חיזקו ואימצו, עמיקם

למעלה