../images/Emo53.gif

שלום חברים- העלתי כאן סוגיית יום נישואין והפתרון בדמות -פסטיס , חלק מהתגובות היו צוננות.. אולי יש לכם רעיונות מעניינים חדשים באיזור הרצליה-ת"א כדי להעביר ארוחה נעימה יחדיו וללא הילדים..? (המחיר לא משמעותי) אשמח להצעות תודה

Lear22

New member
ארוחה נעימה

נועה, אידה אוכל אתם אוהבים? מה המסעדה האהובה עליכם? צריכה להיות אוירה רומנטית או שגם סתם מסעדה יכולה להתאים? ארוחה נעימה באיזור ת"א הרצליה זה משהו רחב מאוד

היי

אנחנו מאוד אוהבים מסעדות העדפתנו האחרונה-מיקה. אני חושבת שרצינו להתמקד בפירות-ים,או פיוזן

Lear22

New member
אהה

פירות ים: אם התקציב הוא לא העניין אז כמובן שאפשר להמליץ לך על מול ים, השאלה אם בא לך להוציא 800 שקל לזוג על ארוחה. אני הייתי ממליץ לכם ללכת על בטוח ולאכול בקופי בר ביד חרוצים. יש אינסוף ביקורות על המסעדה בפורום והיא באמת אחת הטובות. האוירה טובה, האוכל מעולה והשירות מצויין. אם בא לכם על משהו יותר ספייסי הייתי ממליץ על צ'ימי'נגה, גם אחת הטובות.אוכל בסגנון סנטה פה, מה שאומר קצת שאני לא יכול בדיוק להגדיר אותו,אבל הוא טוב מאוד. מצויין אפילו המסעדה נמצאת בקרמינצקי בת"א

תודה על ההמלצה

היינן בקופי בר די מזמן כך שאני לא ממש זוכרת. למה הם לא מפרסמים תפריט? באתר של המסעדות לא ניתן לראות תפריט שלהם וזה די מבאס. נראה לי שאולי זה יהיה הכיוון מה אתה אומר על רפאל? צימיצאנגה -דרך אגב לא הכי התלהבתי.

Lear22

New member
רפאל בצהריים - בחירה מעולה

עסקית ב75 שקל והיא מצויינת בערב הרבה יותר יקר וגם טוב. אני בטוח שרוב גדול של הפורום יוכל לתת לך את התפריט של הקופי בר בעל פה. בכמה מילים זה ביסטרו, מה שאומר שיש גם דגים גם בשר וגם פסטות. הכל מחומרי גלם מעולים אני הייתי שם עשרות פעמים ולא התאכזבתי אפילו פעם אחת, זה אחת המקומות הבטוחים שלי בת"א ארוחה לבנאדם 120 פלוס מינוס בלי שירות ויין

Lear22

New member
מומלצים:

לראשונות:מח עצם, סלט חסות עם קורקטים של גבינת עיזים, סלט שרימפס שיש להם לפעמים, הלחם חובה! לעיקריות: המבורגר, אנטריקוט אם יש ביומיות או פילה, הדגים, הפסטה ברוטב עגבניות לאחרונות:הטירמיסו, המרק פירות, העוגת תפוחים מדהימה תהנו! זה מקום עם אחריות

למעלה