א ב ד ו ן

New member
../images/Emo53.gif

מישהו אולי יכול לתת לי אתרים של כישופים ולחשים?! וכמה שיותר בבקשה... זה די דחוף.. בבקשה.. תודה מראש

ToryMaster

New member
אני מקווה שיש לי עסק עם בת,

אם לא, עמך הסליחה אני באופן אישי לא מתכננת לתת לאף אתרים של כישופים, זה יהיה בדיוק כמו לרשום כאן כישוף. אבל זה פותח נושא אחר מעניין, האם לתת אתרים המכילים "מתכונים" של כישופים ולחשים זה אכן כמו לתת אותם על גבי הפורום?

Swicca

New member
דווקא כן לדעתי זה בדיוק אותו דבר...

. כי מה זה משנה עם תתני אותו בתוך הפורום או שתתני קישור לכישוף מתוך הפורום ... יש לזה אותה תוצאה!!! ....

suki da yo

New member
בה

תסלחו לי אבל הקטע ש לא לתת כישופים בפורום הוא נורא מתחסד. כן, גם אני לא נותנת כישופים, אבל זה מתוך כבוד לחוקי הפורום ולא כי אני מראש מחליטה שאנשים לא יודעים ולא מסוגלים להתמודד עם כישוף. אני את הכישוף הראשון שלי עשיתי לפני שידעתי בכלל מה זה ויקה ביותר משלושה משפטים, ועל ויזואליזציה בכלל אין מה לדבר, והוא אמנם לא עבד, אבל גם אסון גדול לא קרה.

Swicca

New member
כן .....

... אבל גם עדיף שבמקום שתתאכזב סתם ומשהו רע כן יקרה שתקרא קצת תכתוב כישוף משלה וזהו ... אני חושב שזה הרבה יותר טוב!!! :p אני לא אומר לחברי פורום מה כדי ומה אסור אני פשוט חושב שזה יהיה הרבה יותר מועיל לאותו בנאדם !

Swicca

New member
ואפשר לעסוק בכישוף בלי שום קשר....

... לוויקה !... :?

suki da yo

New member
כן..

אבל אני לא. אני לא יכולה ולא רוצה להפריד, ומבחינתי כישוף בלי דת הוא דבר חסר.. אני צריכה את זה...

מרגוט

New member
אני אוהבת את השיטה של כרמית

היא נותנת כישופים באינטרנט לאנשים שבאמת מגיע להם, למשל אותה מישהי שהגיעה לפורום לפני כמה שבועות וסיפרה שקשה לה להיכנס להריון. והיא תמיד נותנת הסברים ויריעה רחבה, כך שזה לא "לתת כישוף וללכת" לכל זב חוטם מתלהב.

למעלה