kiki23

New member
../images/Emo53.gif

כבר שנתיים אני אוהבת אומו והוא לא בא לי למות

kiki23

New member
../images/Emo101.gif

אני לא חושבת שיש כאן הרבה מה לפרט אני אוהבת אותו ומאוהבת בו כבר שנתיים וחצי אנחנו חברים נפרדנו אחרי שנה וחצי לחצי שנה ואח"כ הוא חזר אלי הוא עכשיו אנחנו בייחד (כולל ההפסקה) שנתיים וחצי והוא רוצה שוב להפרד אני ממש לא והוא מתייחס אלי כמו לאוויר בא לי למות (האמת אני כבר מתה מבפנים מאז הפרידה הקודמת) ואני לא יודעת מה יהיה אני חסרת אונים ומתוסכלת

תנסי להתמקד בעצמך

את תולה את חייך במישהו אחר. את אמנם אוהבת אותו אבל כדאי שתתחילי לאהוב את עצמך. אם את מרגישה לדברייך "מתה מבפנים" מאז הפרידה הקודמת, הרי שכל תקופת החזרה עד היום היתה מיותרת ומכבידה. נסי לקבל את העובדה שיש פער בין מה שהוא רוצה לגבי עתידו איתך לבין מה שאת רוצה. שימי דגש על מה את רוצה לעצמך, לא ממנו כי את לא יכולה לשלוט ברצונותיו, אלא מעצמך ועבור עצמך. תבחני את מה שיש לך בזכות עצמך, לימדי לאהוב אותך בשל עצמך ושאפי לחיות בזכות עצמך ולא בזכות אחרים. מרגע שתקבלי את המציאות לא תהיי חסרת אונים, כי גם אם לא תדעי מה יהיה (איתו) תדעי מה יהיה (איתך). בהצלחה.

kiki23

New member
../images/Emo5.gif

אני יודעת מה אני רוצה אני רוצה אותו בכל מחיר עם הדפקטים שלו ומוכנה להתפשר הרבה בשביל זה אני פשוט אוהבת אותו

s h o o s h a

New member
מזכיר לי מאד את השיר

שחלק רואים בו שיר אהבה של כל הזמנים ואני רואה בו שיר שמעיד על ביטול עצמי מוחלט(של האשה) תקראי ותחשבי על המילים ... זמר שלוש התשובות מילים : נתן אלתרמן הוא אמר: "אם תלכי אחרי לא קטיפה תלבשי ולא משי יהיה מר עד בלי כח אולי" אז אמרה היא לאט: "כח יש לי אם צריך אתהלך בסחבות כלובשת קטיפה מבריקה אם צריך אקרצף מרצפות ואהיה בעיני כמלכה. כל אשר תבקש ותשאל אעשה ואוסיף לשמוח כי את זאת אהובי יהיה קל לעולם לא יחסר לי כח" אז אמר: "מה יהיה אם אבגוד ואותך אעזוב מיותרת בלילות ארוכים לחכות עד שובי מזרועות האחרת?" "אם צריך לחכות אחכה" כך אמרה ופניה באור. "אם צריך לא לבכות לא אבכה העיקר שאדע כי תחזור כל אשר תבקש ותשאל אעשה ואוסיף לשמוח כי את זאת אהובי יהיה קל לעולם לא יחסר לי כח" אז אמר: "מה יהיה אם אגיד כי עליך לקום וללכת ולשכוח אותי ושנית לא לחזור כי לרחוב את מושלכת?" היא רק רגע שתקה ותחייך אז דברה ופניה ככפור "אם תאמר לי ללכת, אלך, אם תאמר לא לחזור, לא אחזור, אך דבר רק אחד אל תשאל אל תאמר לי אותך לשכוח כי את זאת אהובי לא אוכל בשביל זה לא יהיה לי כוח"

למעלה