digidestined

New member
../images/Emo53.gif

יש לי את המשחק StarTrek Elite Force ויש לי בעיה שהוא עובד לאט בצורה בלתי רגילה, לוקח לי במניו להזיז את הסמן מהצד הימני לשמאלי של המסך איזה חצי שעה(וכמובן שהמשחק עצמו לא עולה כלל) ובמחשב השני הוא בכלל לא עולה.(במה שהוא כן עולה יש לי WIN XP). מישהו בבקשה יכול לעזור לי?

Lu Tze

New member
דבר ראשון, איזה מחשבים יש לך?

והאם משחקים אחרים רצים יותר מהר? דבר שני, אם קנית את המשחק או שהורדת אותו? אם הורדת, מה שם הקובץ ואיזה גודל הוא? אולי לאחרים יש אותה בעיה.

digidestined

New member
המחשב

פנטיום 4,זיכרון 256MB שאר המשחקים בסדר, העלית פורס פשוט לא עובד (קנוי ומקורי)

TOMPARIS

New member
אליט פורס פועל אצלי בסדר

אצלי הוא עובד . יש דרך לסדר הגדרות פעולה בחלונות ולהפעיל אותו בכוון של חלונות 89 נילניום . תיכנס למאפייני ישום , מאפיינים מתקדמים של יש את האופציה הזו. וחוץ מזה הדימו של אליט פורס 2 שהוא מותאם לחלוטין לאקס פי פועל אצלי אפילו יותר טוב

android

New member
אממ.. אממ.. תשובה קצת טיפשית..

אבל איזה directx יש לך?

TOMPARIS

New member
אם בו נראה המשחק שוחרר ב2000 בערך

אז ידעו על חלונות אקס פי אך היא עדיין לא שוחררה ולכן יש קשיים להפעיל אותה במסגרת של חלונות אקס פי

Lu Tze

New member
אבל הוא אמר שהמערכת שהמשחק

*כן* פועל עליה זה XP, לא? בכל מקרה, נראה לי שהבעיה היא עם הדיסק (אולי הדיסק שרוט או משהו). תלך לחנות ותבקש שיחליפו לך אותו.

Lu Tze

New member
אם המשחק קנוי,

תעשה את הדבר הכי פשוט, תתקשר לתמיכה טכנית (או לחילופין, לאתר של החברה) ותשאל אותם.

itstzar

New member
השאלה היותר חשובה היא איזה כרטיס

מסך יש לך המשחק עובד על תקן OPEN GL (כמו QUAKE שזה בעצם המנוע הגרפי של המשחק) ולא עובד עם DIRECT X שזה הסטנדרט של WINDOWS XP שרשמית לא תומך בכלל עם OPEN GL אם יש לך כרטיס עם מעבד של NVIDIA (GFORCE) אין בעיה בכלל, תכנס לאתר של NVIDIA תוריד את הדרייוור המעודכן והמשחק יעבוד בלי שום בעיה גם על XP (אני אישית הפעלתי אותו על פנטיום 2 266 MHZ עם GFORCE 2 64 מגה, ועם קצת פשרות ברזולוציה, זה פשוט עבד חלק אני חושב שאותו פיתרון יעבוד גם עם הכרטסים החדשים של ATI בכל מקרה, אף פעם לא יזיק לעדכן את הדרייורים למעודכנים ולא רק לכרטיס מסך

digidestined

New member
לשמחתי זה עובד

גיליתי מה הייתה הבעיה(מסמיקה עד עמקי שורשי הצבועים) הייתה לי בעיית תצוגה והייתי צריכה להוריד איזה תוכנה....<אייקון של מתביישת למוות>... אבל בכל זאת תודה רבה לכל העזרה (ואני עדיין הולכת לנסות לבדוק למה זה לא עולה על המחשב השני,ככה,בשביל הפרנציפ.(דרך אגב, זה עולה על הההוא של ה-98...)
איי איי, יום יבוא והראש יהיה בסדר... בכל מקרה מצטערת שהטרחתי אותכם...

Lu Tze

New member
ואם אנחנו כבר עוסקים בבעות טכניות,

הורדתי את 1X19 של אנטרפרייז וכשאני מנסה לפתוח אותו אני שומע את האודיו, וגם הנגן מראה ריבעו שחור, אבל ווידאו אין (ז"א, הנגן קורא את הווידאו כריבוע שחור, זה לא שהוא לא מצליח לקרוא אותו בכלל. ניסיתי להשתמש במדיה פלייר של WIN וברד לייט.

itstzar

New member
יש תוכנה בשם GSOPT

תעשה חיפוש בגוגל או צור איתי קשר באיציק אני אשלח לך, היא פשוט תבדוק בדיוק איזה מקודד אתה צריך לקובץ וידאו, אם יש לך אותו מותקן, ואם הקובץ תקין תוכנה פשוט חבל"ז חסכה לי הרבה כאבי ראש (ולא שחסרים לי)

Lu Tze

New member
תודה, אני אחפש ת'תוכנה.

דרך אגב, red light, G-spot... אתם שמים לב למכנה משותף כלשהו פה?

itstzar

New member
הנה הקישור וזה G-SPOT לא GSOPT

טעות שלי :) והקישור http://www.headbands.com/gspot/

Lu Tze

New member
טוב...

התוכנה אומרת שיש לי את המקודד. ייתכן שהסרט בסדר, רק שכל הסרט שחור? הורדתי מקאזה, שם הקובץ הוא enterprise_-_2x19_judgement_(metro's_divx_5.03's) והגודל שלו הוא 79.6 קילו, עוד מישהו נתקל בו?

the elite

New member
אני הורדתי את אותו קובץ...

הורדתי אותו מקאזה ואצלי הוא פועל בסדר גמור. כנראה חסר לך איזשהו קודק. תוריד ותתקין את NIMO CODEC PACK,שם יש את רוב הקודקים שצריך.

למעלה