../images/Emo53.gif

עד כמה שזה תמוה, מישהו פה אולי יודע מקדונית? (שפות דומות גם יעזרו) טנקס!

זו שפה סלבית

אבל אני מחפשת שיר, שכל מה שאני יודעת זה שבאנגלית השם שלו זה icy but sweet משהו כזה.... בקיצור, איך אומרים אייסי וסוויט במקדונית

d h t

New member
אני מנסה בצ'כית

תפעלי קצת את הדימיון, בד"כ זה עוזר. אני מדבר עם אמא שלי בצ'כית, היא עונה בפולנית, ואנחנו מסתדרים יופי. מקדונית זה מהשכונה, אז לא צריכה להיות בעיה ICY יהייה LEDNY BUT יהייה ALE SWEET יהייה SLADKY מקווה שזה בכיוון.

berlinale

New member
נשמע לי נכון

בבולגרית, זה:
Ice = лед = lek Icy = леден = lekey But = ала, ама, = ala, ama Sweet = сладък = sladyk​
מכיוון שמדובר שפות אחיות (והבולגרים יגידו שמקדונית זה דיאלקט של בולגרית), זה הגיוני. Bulgarian Dictionary

forglemmigej

New member
בולגרית זה המבטא

הכי מקסים בעברית ,עגול כזה ..היה פעם איזה שיר משעשע" כולנו בולגרים "למישהו יש את המילים?

Sparker

New member
בבקשה...

המנון ליום חול ברקיע שמש זורחת ומעל עפות ציפורים. ויבוא היום וכולם ידעו שכולנו בולגרים. ילדים בגן ישחקו עוד מעט הם מבוגרים ויבוא היום גם הם יהיו כמו כולנו, בולגרים. אנשים רבים יש בינינו לבנים, חומים ושחורים. מבחוץ כולנו נראים שונים אך בפנים הם בולגרים. "גזוז" כל הזכויות שמורות.

forglemmigej

New member
אתה גדול

בחיי, זה שיר אנטיקה. אבל אתה ממש כלי שמצאת, אלפתודות.

תודה

אני יודעת שהמילה הראשונה קרובה כי אני זוכרת שהמילה הראשונה התחילה במשהו שנשמע כמו LO אבל בקשר לסוויט, אני יודעת שזה התחיל בM אז לא נראה לי שזה זה... תודה בכל מקרה!

למעלה