T A L 1 4

New member
../images/Emo53.gif

אוקי כבר רשמתי פה קודם בקשר לתחפושת... אבל החלפתי תחפושת אז עכשיו אני רוצה להתחפש לשפנפנה איך דאי לי להתאפר???? פליז תעזרו לי ואם יש לכם גם תמונה של זה

שפנפנה...

תצבעי את כל הפנים בלבן, גלוס ורוד על השפתיים, צללית ורודה על העפעפיים, עפרון אפור בתוך העין, מסקרה שחורה, הייתי ממליצה לך אפילו להדביק ריסים מלאכותיות. תדגישי את הגבות באפור, שחור או ירוק חאקי ושמי סומק ורדרד וכמובן תציירי לך שפם עם נקודות כאלה כמו שיש לשפנפנים בסרטים המצויירים, ואפילו הייתי ממליצה לך לשים נצנצים ורודים עם הצללית הורודה שעל העפעפיים או על עצמות הלחיים (על הסומק) בהצלחה!

הדרומית

New member
אני אענה לך אחרת מרעות../images/Emo80.gif

התשובה של רעות מתאימה אם את רוצה להתחפש בצורה ממש ממש מושקעת, ז"א שפנפנה אמיתית. אני אתייחס בתשובה שלי לשפנפנת פליי בוי. כידוע שפנפנת פלי בוי היא שפנפנת-אדם. הכוונה לתחפושת שכל אביזריה מסתכמים באוזני שפן וזנב. התלבושת זה כבר עסק אחר. אבל מכיוון ששאלת על איפור אענה לך. באיפור השפנפנה יש דגש על ורדרד. איפור עדין בפנים ואילו בעיינים גס (קצת קשה להסביר אז אפרט לך) ליפס גלוס שקוף-ורוד, מייק אפ ופודרה בהירים, סומק ורדרד-אפרסק (תלוי בגוון עורך), כדאי לשים על הסומק צללית לבנה נוצצת והרבה. עכשיו תעברי לשלב העיינים, העיינים זה החלק הקשה ביותר באיפור. איילינר דק דק עם שפיץ ארוך בקצה, צללית ורודה נוצצת, בשילוב של לבן. בזוית החיצונית של העין כדאי למשוך טיפה (אבל ממש טיפה, שלא תגידי שלא הזהרתי אותך) צללית שחורה-אפורה ולשלב אותה עם הלבן והורוד. מתחת לעין ממש צמוד לריסים צללית לבנה נוצצת, המון המון מסקרה, ועיפרון שחור בעין. זו שפנפנת הפליי בוי

למעלה