cornflake girl1

New member
../images/Emo53.gif

התבקשתי להכין פרסומת לצעירים אני מבקשת את עזרתכם ברעיונות בלי פרסומות לפלאפונים בבקשה כי יש מספיק מהם בטלווזיה תודה!

נראה לי שיעזור יותר לדעת ../images/Emo16.gif

על איזה סוג מוצר את צריכה להכין את הפרסומת... אבל כעיקרון, אני חושב שצריך הרבה צבעים- לא רק 2 צבעים או משהו כזה, אנימציות- לא וידאו של גלים בים. סיסמה קליטה ו"עדכנית" (יתכן ומשהו בסגנון "פצצות לתותבות" יעבוד
), ודברים כמה שיותר קלילים... אני חושב שאם תכתבי לאיזה מוצר את צריכה להכין פרסומת יהיה יותר פשוט לעזור... או שאת צריכה גם לבחור את המוצר?
ניר

cornflake girl1

New member
הפרסומת לא צריכה להיות במחשב

כך שהצבעים והדקורציה לא משנים אני פשוט צריכה רעיון לפרסומת וגם אין בעיה עם סיסמא כי יש אתר מעולה לסלוגנים כך שהבעיה היחידה היא למצוא רעיון לפרסומת שמיועדת לצעירים

haddar

New member
שמישהו יהרוג אותי כאן?

יש אתר מעולה לסלוגנים???????????? אני יודעת בדיוק למה את מתכוונת, אבל מסרבת להאמין. קורנפלייק - האתר הזה הוא בדיחה. ואני מצטרפת לעצה - תחשבי קודם על מוצר.

cornflake girl1

New member
למה בדיחה?

האתר הזה נתן לי כמה סלוגנים לסתם מילים שכתבתי שממש אהבתי אני אביא לך דוגמא כתבתי toothbrash והסלוגן שהוא נתן לי : happines is a cigar called toothbrash תודו שזה נחמד!!!! וזאת הבעיה שלי שאין לי רעיון בגלל זה אני מבקשת את עזרתכם אבל שלא יהיה משהו כמו בגדים ופלאפון אני רוצה משהו נחמד כזה מברשת שיניים, או שעון דברים כאלו אני צריכה רעיונות.......

אורז

New member
מברשת שיניים נשמע דווקא מגניב

בואי ננסה לחשוב איך אפשר לשווק מברשת שיניים לצעירים. מה שונה בצורה שבה צעירים מצחצחים שיניים? צעירים רוצים לחשוב שהם יכולים לגמור את הלילה במקום מפתיע ואקזוטי (כלומר בבית של בחור/ה אחר/ת). לכן, מה שצריך בתיק תמיד זה מברשת שיניים, כי לך תדע איפה תתעורר מחר בבוקר. אוקיי? זה הקונספט. עכשיו תחשבי על סרט של מישהו שמתחיל עם מישהי בפאב, כאילו בתמימות, כאילו הוא לא אחד מהבחורים שרק רוצה להשכיב, ואז ברגע שהיא כבר נותנת לו צ'אנס, נופלת לו המברשת מהתיק וכוונותיו האמיתיות מתגלות. נו, בכל זאת השארתי גם לך משהו לעשות. מה זאת אומרת מה, לתפור את התסריט!

itan1

New member
או לחילופין

איזו נערה עושה את כול הפעולות הדרושות לפני היציאה בערב שישי, שזה כולל להתרחץ, להתלבש, להתאפר (וכשנערה עושה את זה הטקס יכול לקחת גם שעתים!) לפני שהיא יוצאת מהבית היא לא שוחכת לקחת את הפלאפון, ולנשק על האף לכלב המתוק שלה, ואז כשהיא מגיע לבית הקפה, כדי לפגוש את הדיט, היא נותנת לו נשיקת "שלום" והוא נחנק, ולמה כי היא שחכה לצחצח שיניים. למרות שאהבתי מאוד את הרעיון של אורז.

muldermx

New member
לא להעליב

אבל אתה לא רוצה להעליב את הצופה . לקוח שלך...

למעלה