../images/Emo53.gif

לא סתם אני באה לפורום הזה ולא אין לי שמץ של מושג במחשבים אבל מה שכן אני בטוחה שישנם עוד אנשים כמוני שיסכימו איתי שאתר כזה לא צריך להיות קיים.... אז למי שיש כמה דקות פנויות מוזמן לבקר את האתר הזה ואם מישהו גם יודע איך להעיף את האתר הזה מוזמן לעזור. מומלץ להיכנס לקישורים שנמצאים באתר ולפשפש תאמינו לי אתם תהיו מזועזעים. http://www.inminds.co.uk/boycott-israel.html מי שרוצה לקרוא מה שאני קראתי וקיבלתי חלחלה: http://www.inminds.co.uk/boycott-revlon.html

uzi2

Active member
זה קצת ../images/Emo32.gif אבל בכל זאת

יש המון אתרים שמתוחזקים ע"י ערבים ושעוסקים בהסברה אנטי-ציונית ואנטי-ישראלית. לדעתי רק חבל שאין מספיק אתרים שעוסקים בהסברה פרו-ישראלית. לדעתי הגיע הזמן שזה יבער גם לנו. הבורות בעולם מאוד גדולה, בכל מה שקשור אלינו והרבה אתרים ומסבירים אנטי-ישראלים מנצלים אותה. רק לא מזמן הסברתי למישהו מדוע אין אנלוגיה בין המקרה של כיבוש כווית ע"י עיראק, והמקרה של כיבוש יהודה ושומרון ע"י ישראל. ואין לי טענות אליו, הוא באמת לא היה בקיא בעובדות והניח שמה שמסבירים פרו-פלסטינאים אמרו לו זה נכון. אני אישית לא עוזר בהריסה של אתרים אנטי-ישראליים, אבל אני תמיד שמח לעזור בבניה של אתרי הסברה פרו-ישראליים.

stamisheoh

New member
אני יכול לעזור...

יש לי חבר שיכול לספק שרתים...! ואני והוא מתמצאים ב-html טוב מאד...! ננסה לבנות אתרים על ידי מידע שנמצא באתרי חדשות וכו´, כולל מאמרי פרופסורים! בקיצר ננסה לעזור! אדם משכיל אתה-uzi2

xslf

New member
../images/Emo32.gif אז אתה מוזמן

להצטרף לצוות הכותבים של ניוז. אנחנו תמיד זקוקים לעוד כותבים, עם נקודות מבט שונות

Gmcp

New member
בוא ואסביר לך משהו

אני ו- stamisheo, יש לנו רקע בבנית אתרי אינטרנט ב-html זו איננה הבעיה... הבעיה, צורת ההסברה שלנו, אנו יודעים אנגלית אבל לא ברמה של הסבר באמצעי תקשורת כמו האינטרנט... יש לי חבר שיכול לעזור לי לבנות ולתרגם לספרדית ולתת הסברה בספרדית, אבל כרגע זה לא העיקר... אם אני בונה אתר, חשוב לי שההסברה תיהיה טובה! לסיכום: הידע שלנו בשפות זרות איננו ברמה מקצועית ולכן נוכל לעשות אתר הסברה בעברית או/ו ספרדית (בעזרת חברנו)! אני מקווה שהוכל לעזור בכל דרך אפשרית, אם הנכם רוצים שאנחנו נשיג כתבות בעברית ואתם תתרגמו לאתרכם, אין בעיות, אך ההינו רוצים לנקוט צעד אחד קדימה ולעזור בצורה שונה כמו דרך התיקשור, "האינטרנט" בין אחת דרכי התקשורת החשובים בעולם! נבנה את האתר תוך שלושה חודשים ותעשה לאתר לינק, יהיה לנו באנר, מקווה שנוכל לעזור בכל דרך אפשרית... בתודה: g-mcp, stamishoe

טוב אז ככה

אני לא קרימינלית...לא חשבתי על הריסת האתר הזה סתם ככה אלא על איך להתלונן על התכולה שלו למישהו שהוא כן גורם מוסמך שיכול להעיף טינופת שכזאת. ברור שישנם עוד מיליוני אתרים דומים לזה,עד אתמול לא ניתקלתי בהם אבל אם כבר ניתקלתי אז ברור שאני לא אתעלם מכזה דבר. מצטערת פשוט לא כזאת בחורה.

למעלה