made in china

New member
../images/Emo53.gif

שלללללום אני פה כבר די הרבה זמן, ולא שמתי דוליז שלי כי אני לא יודעת איך להעלות לפה קבצים... אני אשמח אם מישהי תעזור לי.. הקבצים שאני עושה בצייר נורא כבדים. איפה אתן שומרות אותן ואיך כדי להקטין את הגודל?..

The Charmd One

New member
../images/Emo13.gif

כשתגרמרי לצייר תקטיני את הדף..הכחולים האלה שבצד? תמשכי אותם כך שהלבן יהיה קטן ומסיביב אפור..תשמרי וזה יישמר בסיביבות המקסימום 50 ק"ב...אחר כך לכי פה למטה למלבן האורך..תלחצי על הבראוס ותמצאי את הקובץ אצלך...תפתחי וזייהו

ענת איזה חמודה!!../images/Emo165.gif

הצדיקה היחידה שענתה.... i miss u soooooooo much!!!! אולי ניפגש בשבת?
חולה עלייך!!!
שן

The Charmd One

New member
חחח שירה חושחש הבלש חש מאוים../images/Emo70.gif

ויש לי סוד...הד"ש לעובדיה שם
זה גם לי
וחחח שן תודה
כןן תבואו אני מתגעגעת כל ךךךך

Solinka

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כמעט השתנתי במכנסיים שראיתי את זה חחח איזה יופי!!!!!!!!!!!!!! אהבתי כל כך!! אני מבודרת כל כך שקשה לי לתת תגובה בונה חחח אולי אחר כך :)

The Charmd One

New member
את גם לי

לא גילית
אני מסוקרנת עד עמקי נשמתי
זה מזכיר לי משהו נוסח מומינים וחבריהם..טחחח לא יודעת למה

The Charmd One

New member
את גם לי

לא גילית
אני מסוקרנת עד עמקי נשמתי
זה מזכיר לי משהו נוסח מומינים וחבריהם..טחחח לא יודעת למה

../images/Emo12.gif אפשר תשובה לשאלתי?

ואני באמת מרגישה שנחלתי תבוסה מרה בכך שנכנעתי לפוטושופ..
אבל אין מה לעשות..

MismeSHIT

New member
אני מציעה לך פיינצ´ופ...

זה גם יותר חוקי (
) להורדה... ולדעתי, יותר פשוט ומובן. את יכול להוריד את זה מכאן (גרסת דמו לשישים ימים, אני חושבת). בקשר לפוטושופ- או בקניה (וזה עולה המון כסף...ברשת זה עולה משהו כמו 280 דולר), או בצריבה, או בהורדה בקאזה...ושוב, זה לא חוקי.

shloompi

New member
פוטושופ אפשר להשיג

פוטושופ אפשר להשיג בחנויות (בהרבה מאוד כסף) או מחבר טוב עם צורב. פיינט שופ לעומת זאת , הרבה יותר קל להשיג....

לא סיגל../images/Emo70.gif

אם את לא מחזיקה איך אנחנו נשרוד בצייר?! איך נפלו גיבורים..? וואודאבה לפחות את מוכנה יותר מ*שיעול עמוק*שליש פורום לעבור לפיינצ´ופ/פוטושופ

למעלה