ל א ק י

New member
../images/Emo53.gif

אפילו שזה רק לאחרי החופש.................... מישהו יכול לעזור לי לעשות את זה----------->?

ל א ק י

New member
ועוד שאלה.....

בג"ג........ מה לדעתכם התוצאה החיובית והשלילית של היותה של ארץ ישראל גשר בין יבשות וגשר בין מדינות התיכון? אבל זה לא כל כך חשוב....זה ג"ג....... מזה לא ממש אכפת לי.. השאלה הקודמת הרבה יותר חשובה...

איזה ספר זה ?

כי 90% יש לי את זה פתור (פעמיים), או שאני אגיד לאח שלי, הוא עשה שנה שעברה בגרות, והוא אוהב לפתור כאלה

ל א ק י

New member
קוראים לספר להתפעל מהפועל...

ובאמת אחיך אוהב לפתור דברים כאלה? מסכן.. טוב אבל עם זה בישבילי אז הוא לא מסכן......הוא סתם בנאדם מאוד חמוד....

EyalGoor

New member
פתרתי לך!!!

יוווו איזה חכם אני!!! כאן תשימי דגש קל: 1. דגש בפ´. 2. דגש בב´. 3. דגש בב´ השנייה. 4. דגש בב´ ובפ´ (בפ´ אני לא בטוח). 5. דגש בב´. 6. דגש בב´. 7. דגש בפ´ ובת´. 8. דגש בפ´. 9. דגש בב´ (מילה לועזית). 10. דגש בפ´. 11. דגש בפ´. 12. דגש בכ´ ובת´. 13. דגש בפ´ ובת´. 14. דגש בכ´ ובת´. 15. דגש בב´. 16. דגש בפ´. 17. דגש בפ´ (לא בטוח). 18. דגש בת´. 19. לא צריך. 20. דגש בב´ הראשונה. אם לא הכל נכון אל תפני אלי כי אני לא ממש זוכר.

ל א ק י

New member
תודהההההההההההההההההההההההההההההההה

ונראה לך אכפת לי שזה נכון? המורה שלי כרגיל תחשוב שלא הכנתי ש"ב..... וכשהיא תדע שהכנתי היא אפילו לא תבדוק עם זה נכון! אגב...... אמממממ................... אצלך אצל עומרי ואצל מור כתוב את זה----------V (חץ למטה.......) בחתימה.................. להוסיף את זה גם? כאן גרים באושר ובעושר מור ואייל עם ילדיהם עומרי ולאקי ~_n__ \____/ |__n_|

idan3k

New member
יא! אז כאילו אני יכול לשים פה את הש

יעורי בית שלי ותפתרו לי אותם

מממממממהההההההה?!../images/Emo12.gif

אני בשוק אני בהלם אני המומהההההההההה!!!! (טוב לא כ"כ..) למה אתם לומדים בספרים של כיתה ח´?! אני בח´ ואנחנו לומדים את זה! אתם מפגרים בחומר או משהו?!

ל א ק י

New member
זה החומר של הביצפר שלנו.....

אה ועידן.. עם אתה תשים ת´שיעורי בית אולי לא יענו לך עליהם........ אצלך זה קשה יותר...

EyalGoor

New member
בשלון אין ממש הרבה חומר...

לומדים בז´ ובח´ אבל בט´ וי´ כמעט הכל זה חזרות...

למעלה