p o l i

New member
../images/Emo53.gif

אז ככה השנה אני מגישה את הפרוייקט סיום ובנוסף... תיק עבודות אני רוצה להתחיל לעבוד עליו ובגלל כל החופשים עכשיו בקושי יוצא לי לראות את המורה שלי אתם יכולים בבקשה להגיד לי מה צריך להיות בתיק תודה מראש

SC

New member
תיק העבודות צריך להכיל עבודות מכל

סוג, כלומר את המיטב מכל העבודות שעשית עד היום. מכל סוג עבודה, שתיים שלוש עבודות, לא יותר. רישומים,גירים, פחם. אקריליק, שמן, אקוורלים. הכל
עבודות שלא נכנסות לתיק, אפשר לצרף צילומים איכותיים. ושיהיה לך בהצלחה.

moti80

New member
אני חושב שבלימודים בתיכון זה שונה

הם צריכים לצרף לתיק עבודות בטכניקות ונושאים מוגדרים אני אשאל מחר את אחותי היא גם במגמת אומנות....

BlueCat

New member
אני סיימתי ממש לא מזמן את המגמה

(בהצלחה, אגב) ולנו לא היו שום הגדרות מיוחדות לגבי החומרים בתיק. גם לא מבחינת נפח כל כך. אז אצלי היו המון ציורי אקריליק על מסגרות בד וקרטוני ביצוע, רישומים ועבודות בפחם וכו´ וגם שולחן אחד צבוע. אבל יכול להיות שזה רק הבי"ס המיוחד שלי.

0sveta0

New member
מותר לדעת כמה קיבלת?

ואגב, אתה יכול לענות לי על השאלה למטה מבחינת הבגרות? אני קיבלתי גם ציון סופי ממש טוב

BlueCat

New member
בטח שמותר לדעת...

על פרויקקט הגמר ןתיק העבודות קיבלתי 100. ציון המגן היה 95. סה"כ: 98.

0sveta0

New member
ציון סופי

אם הבנתי נכון ביצירה הציון הסופי היה 98, ומה בקשר לתולדות אמנות?

BlueCat

New member
המממ... כשחושבים על זה

באמת לא קיבלתי אותו עדיין.

0sveta0

New member
לההההההההההה, לא הגיוני

תבדוק באינטרנט את התוצאות של הבגרויות...איזו אדישות בחיי

0sveta0

New member
תיק עבודות

נכון שבפרוייקט- אסור לך להעתיק יצירות של אחרים? אז בתיק עבודות זה מותר. אני הכנסתי לשם סתם ציורים פרה היסטוריים, והוספתי ציורים שעשינו בכיתה בתור תרגיל. אבל חשוב שתראי את היד שלך- הרבה מהרבה, מכל סוג, ומכל גודל. אני הבאתי ממש הרבה ציורים, ולאו דווקא כולם כאלה אמנותיים, חלק היו סתם שאני מעתיקה פירות או פרח על הצלחת וכאלה. כל הציורים של הרעיונות תשימי בפרוייקט. אבל לא חייבים לשים הרבה ציורים. אצלנו הבוחנת סתם דיפדפה ובקושי הסתכלה, היא לרוב התעניינה בפרויקט. אבל אם את יכולה להדהים אותה- אז כדאי לך.

למעלה