צמאון

New member
../images/Emo53.gif

מחפשת שם של ספר לא יןדעת מי כתבה אבל בתקציר שקראתי בזמנו הספר הוא די אוטוביוגרפי מישהי שכתבה על ילדותה בהונגריה שם היא נולדה וגדלה . אז אם משנהו יודע ויכול לעזור לי אשמח מאוד בברכה צמאון

ביאנה

New member
כביסה\סוזן אדם

ספר מ-ע-ו-ל-ה!!!! ממש נהניתי מהקריאה והספר ממש יפהפה האם יש עוד ספרים של הסופרת אדם בסגנון הזה? ביאנה

צמאון

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo51.gif

עזרתם לי מאוד מקווה להנות מהספר כשאגיע אליו

יש לי ביקורת גם על "כביסה"

זה ספר ביכורים מרגש ומאד קריא אבל לדעתי המאד אישית היה צריך לערוך אותו ולצמצם אותו לנובלה. ´מיהמיה´ על-פי דברי המחברת נכתב לפני ´כביסה´ והעלה אבק במגירות של סוזן אדם כי היא חשבה שהוא בוסר. נראה לי ש´כתר´ , כפי שמנחה עורכים והוצאות, פשוט האיצו בסוזן אדם לפרסם אותו כדי לרכב על גל ההצלחה המפתיע של ´כביסה´. אגב, דבר דומה קרא לאמיר גוטפרוינד. ´שואה שלנו´ ספר טוב , אם כי לא חף מפגמים, ואילו ספרו ה"שני" - ´אחוזות החוף´ -סיפורים קצרים, הוא נפילה. ספר מיגע.

ביאנה

New member
../images/Emo88.gifלא יודעת בקשר למיהמיה../images/Emo142.gif

יכול להיות שהוא באמת ספר גרוע בכל אופן אני לא מתכוונת לקרוא ואתו אני יודעת שאת כביסה אהבתי האופן שבו אדם כותבת והסיפור היפהפה שהיא מספרת ממש נוגע ללב יכול להיות שמיהמיה לא היה צריך לצאת והכל בגלל לחץ של ההואצה לאור שמאוד דחוף להם לעשות כסף אני מקווה שאומנים וסופרים יתחילו להבין שהעבודה שלהם צריכה להעשות מהלב ולא מהמוח ביאנה

למעלה