......

...... ../images/Emo53.gif

לפני מיליון שנה בערך התחתנו.. והיום אנחנו חוגגים... תוהים למה.. אבל חוגגים..
הקיצר.. אנחנו מחפשים מקום חמודי וסולידי להיום בערב. לא משהו המוני ורועש. אפשרויות: א. הופעה טובה. ב. מועדון עם אוכל ומוסיקה טובה. ג. אפשרי מקום רומנטי. (בגילנו עוד מותר..) ד. תפתיעו... תודה....

עדיפות לאיזור תל אביב... אבל..

אם יש משהו מיוחד במרחק כשעה נסיעה.. גם אפשרי.

המלצותי הן...

אלגאוצ´ו בת-ים - על הטיילת בבת-ים, בכניסה למלון מרקיור. בניגוד למסעדות האחרות ברשת, זאת מסעדה בסגנון רומנטי. נרות על השולחנות, מוסיקת רקע נעימה, אוירה בהחלט רומנטית. (המחירים זהים למסעדות האחרות שברשת). אם לא ראיתם את ההצגה "אני פה בגלל אישתי". אז אני ראיתי אותה בקסט הקודם, ונהנתי מאוד. האמת, יש מיליון מסעדות נחמדות, אבל לא ממש באוירה רומנטית. ביפו העתיקה יש מסעדות נחמדות, ובימים אלו מתקיימים שם מופעים "לילות יפו".

levona

New member
הממ..../images/Emo9.gif..סולידי ושקט..לא משהו רועש

טוב... ציוד: מים, כובע, נעלי הליכה, מצלמה, בגדים להחלפה, ג´יפ, עזרה ראשונה, חבל, אוהל, שקי שינה ומזון. (כלוםםםםםם כלוםםםםםםםםםםם נו.....מ´תמתרגשת)...כולה...כמה פריטים. נחל בוקק עובר בדרום מדבר יהודה (סליחה, אבל אני לא יודעת איפה זה). - - - - - - (נגיד שלמעלה כתבתי כמה המקום יפה...ויש בו כזה וכזה והוא ככה וככה וההיסטוריה שלו הייתה ככה וככה) וזהו... תהנו

תגידי..

מה קרה? מסע כומתה? לא מספיק בשאר ימי השבוע? חוצמיזה.. ממך לא לוקחת המלצות... בטוח נלך לאיבוד.....

sahr12

New member
שבת שלום וצהריים טובים......

מועדון הפלאקה בת"א מועדון מזרחי......(חחחחחחחח מה את צוחקת?) את מתכחשת לזהותך????חחחח....... מוסף 7 ימים ידיעות אחרונות....חובה לקרוא על התיירים הישראליים בבתי המלון........לקרוא ו לצחוק,לבכות....מה שבא בא..:)

sahr12

New member
למה??אני בגיל של בעלך או מה??חח

ואת????לא אמורה להיות בבית כנסת???חחחחחחחחחחחח... עוד שעה אני בכדורגל.....

שחר 33

New member
סער בחייאת סער, באותו עיתון,

במוסף השבוע. תקרא על הדברים שאמר מובראק חחחה ובמילים אחרות "תקרית הנקנקיות" של שמעון שיפר. ואגב, קראתי את הכתבה היא, זוועה וכל כך נכון. שלך, שחר 33

sahr12

New member
קראתי שחר...בעיניים שלי מובראכ

מדרוב לגמרי....חחחחחחחחח הכי אהבתי בכתבה על התיירים הישראליים......שבא הדתי ההוא לעשות צאק אאוט והפקידה אומרת לו."אתה צריך לשלם על הסרט" והוא אומר לה...."נראה לך שאדם דתי עם כיפה יצפה בסרט כחול????" הפקידה: אבל לא אמרתי לך שזה היה כחול איך ניחשת???????חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......... מפגר..

דיןדון*

New member
עינת....

הכל מתחיל מאירגון לא נכון היית צריכה להיזכר לפני ולהפתיע את הבעל אחרי מליון שנות נישואין מגיע לכם משהו קצת שונה אולי עדיף לך לדחות את החגיגה לשבוע הבא ועד אז.. תזמיני לך מקום באחד מהצימרים בצפון צימר מעץ..עם גקוזי ליד המיטה באווירה קצת שונה תזמיני לשם את ארוחת הערב לאור נרות וכך אחרי הארוחה..לא תצטרכו לבזבז זמן מיותר לקינוח

ננסנס

New member
חייבים ללכת ל "איסט"

אחת המסעדות המעוצבות ובטח הבר היפה בארץ. האוכל מורכב מהמון מנות מיוחדות ומדהימות, קטנות יחסית, כך שמומלץ להזמין לאט לאט. הרומנטיקה שוררת בכל עבר... אפילו השרותים שווים ביקור... המקום נמצא באזור התחנה המרכזית הישנה ברחוב השרון 12. אה, הכי חשוב, להזמין מקום כבר עכשיו ! HAVE A GREAT TIME

נשית~37

New member
חתונת הסופר סופר זהב זהב

אין לי ממש רעיונות שהם בגדר חידוש והפתעה אבל שיהיה לכם המוןןן מזל טוב
ליום הנישואין המיליון
תלכי על מקום יקר בטירוף (הרי יש לך את פנקס הצ´קים שלו
) ושתזכו לעוד הרבה שנים מאושרות
.

למעלה