MaYo0sH

New member
../images/Emo53.gif

טוב אז ככה, יש לי אירוע בקרוב, ויש לי רעיונות בכללי איך להתאפר והכל אבל אני אשמח לשמוע את הרעיונות שלכן.
יש לי עור בהיר,שיער כהה, ועינים כחולות
אני לא אוהבת איפור כבד, ואני שונאת שונאת שונאת
אודם, (וגם ככה יש לי שפתים די מלאות) אז אני מעדיפה יותר להשקיע באיפור עינים. מה אתן חושבות?

אני חושבת לערב...

אם יש לך עינים קצת לא קטנות מידיי ולא גדולות מידיי אז זה יהיה נורא יפה איליינר דק דק.. וטשטשי לך צללית באיזה צבע שבא לך על העפעף העליון וכמובן שלא לשכוח את העפעף התחתון, שימי לך פס דק של צללית על העפעף התחתון, לעולם אל תשכחי את המסקרה שנותנת לעין מראה כל כך יפה ולפי דעתי היא עושה את כל היופי של האיפור. את לא חייבת אודם אבל יהיה נחמד אם תשימי ליפ גלוס שקוף סתם בשביל לתת קצת ברק לשפתיים. ואת יכולה גם מתחת לגבה לשים קצת צללית לבנה ולטשטש אותה עם הצללית של העפעף העליון.

MaYo0sH

New member
נראה לי

שיש לי עינים די גדולות (וגם פתוחות) נורא מתאים לי עיפרון שחור אז אני גם לא רוצה לוותר על זה. וחוץ מזה יש לי ברק באזור ה-T (אם את מבינה מה זה) איך מעלימים אותו?

pap:-)

New member
T מבריק !!!

כניראה שיש לך עור בעל נטיה לשומניות .לכן ..................... בערב האיפור ממולץ : * ניקוי טוב של הפנים :סבון פנים לעור שמן/מעורב,מי פנים (אני ממליץ על קליניק מס´2 שמבצע גם טיפה פילנג בנוזל) * קרם לחות (באזור ה T כמות קטנה ביותר) שוב לעור שמן/מעורב . * להספיג טוב טוב את עודפי הקרם שלא ניספגו בעור בטישו או מגבת . * מייקאפ במידה ואת משתמשת (רצוי להקפיד שיהיה נטול שומן או מיוחד לעור שמן) בד"כ מומלץ מייקאפ נוזלי. מייקאפ גם רצוי ומומלץ כי פודרה לבדה על עור שמן יוצרת תחושה של "בוץ" על הפנים וזה סתם לא יפה . * לפדר טוב טוב את הפנים תוך כדי הקפדה על אזור ה T והעיינים רצוי בפודרה שקופה . * ואז לעבור לאיפור העין. רוצה גם המלצות לזה??????????

MaYo0sH

New member
תודה פאפ אבל..

אין לי עור שמן. זאת אומרת יש לי קצת ברק באזור המצח והאף, אבל בשאר הפרצוף העור הוא רגיל עד יבש אז לא כדאי שאני אשתמש במוצרים לעור שמן.

אוקיי אז ככה... לברק באיזור ה-T

את צריכה להשתמש בפודרה ומעל זה מייק אפ זה גם יישמר לך על האיפור שלא ייעלם אחרי זמן קצר
ואממממ.. כדאי לך להשים פס שחור בעיניין זה יקטין לך קצת את העיניים ויבליט לך את הכחול שבהן
ושימי ליפ גלוס שקוף ללא צבע או עם קצת צבע אדום (לא וורוד!! חחח) אם את רוצה קצת צבע על השפתיים.. אם את רוצה צללית כדאי לך להשים עיפרון עיניים כחול בהיר וצללית כחולה עם 2 גוונים של כחול... אבל זה תלוי במה שאת לובשת אני חושבת.. אם תשימי תמונה אני אוכל לעזור לך יותר

דבר אחד כאן ממש לא הגיוני..

אף פעם לא שמים את הפודרה לפני המייק אפ.. הפודרה נועדה כדיי לקבע את המייק אפ והקונסילר ומה שלא יהיה. זה כמו שתשימי קודם את הנעליים ואחר כך את הגרביים.. זה פשוט לא הגיוני. אבל אם כל השאר אני מסכימה בהחלט.

חח כתבתי לפני המייק אפ?..

כתבתי לפני האיפור.. מתי שאת מה את המייק אפ אני חושבת שככה כתבתי.. התכוונתי כאילו על המייק אפ.. חיחי

plomphy

New member
אם אני מבינה אותך נכון

את לא רוצה שהשפתיים שלך יראו יותר מלאות אז אני לא ממליצה לך ליפ גלוס אבל אם את רוצה להשקיע בעיננים אז רק ליפ גלוס יהיה יפה לשדעי...

plomphy

New member
לשדעי=לדעתי

אני כל כך מטומטמת- לא תיקנתי את הטעויות בהודעות נפרדות בכוונה......

מאיוש´

קודם כל- נורא חשוב, באיזה צבע הבגד שתלבשי. ובלי שום קשר- את יכולה ללכת על גוונים אפורים, סגלגלים, ורודים לאזור העיניים לגבי האיפור הכללי- אסביר לך לאחר שתעני באיזה צבע הבגד.

למעלה