Avak Feyot

New member
../images/Emo53.gif

אני בחורה בעלת יכולות
,אבל לא כ"כ למדתי בסוף התיכון מסיבות שונות.להיפכך,הבגרות והפסיכומטרי שלי "לא משהו". אין לי מושג מה לעשות עם עצמי.לא בא לי לשבת שנה שלמה ולשפר בגרות ופסיכומטרי.אני גם לא יודעת כ"כ מה אני רוצה כך שאני לא יודעת אם זה יעזור לי.. מעניינים אותי הרבה דברים.הייתי הכי רוצה ללמוד מקצוע הומאני כלשהו,אבל לצערי אני לא מכירה אחד כזה שאפשר להיתפרנס ממנו חוץ ממשפטים ופסיכולוגיה ולשניהם אני לא יכולה להתקבל ואת השני אני גם לא רוצה. אני כותבת ואוהבת לכתוב,וגם מאוד יצרתית ורוצה לבטא את עצמי באופן כללי,ולכן חשבתי ללמוד תקשורת.אבל דיי ירדתי מזה כי אני יודעת שלימודי תקשורת לא מבטיחים עבודה בתחום ולהפך (לא צריך ללמוד תקשורת בשביל לעסוק בתקשורת) ,ואני מחפשת משהו שגם יהיה ניתן להתפרנס ממנו ולא רק כ"השכלה כללית".גם מניסיוני בעבודה בתחום העיתנאות (כן,יש לי כזה..) אני גם יודעת שזו עבודה שוחקת עם המון לחץ שאני לא יודעת אם אוכל לשרוד אותה לטווח הארוך...למרות שאני נורא נורא אוהבת לכתוב.. גם הנושא של גוף האדם וכ'ו מעניין אותי וחשבתי ללמוד קלינאות תקשורת או ריפוי בעיסוק..אבל גם לזה אני לא יכולה להתקבל.חשבתי גם על נטורופטיה וזה מעניין אותי והכל אבל אני טיפוס מאוד לא "רוחני" והאמת גם לא רגוע כך שאני לא יודעת אם זה מתאים לי.. בעיקרון,איך שאני רואה את זה אני טיפוס האומן המיוסר,וחלום חיי הוא להצליח בתחום שאני הכי אוהבת (כלומר,לכתוב ספרים),ומקצוע נוסף שאלמד יהיה בעיקר כדיי להבטיח לי הכנסה (למרות שכאמובן לא אלך ללמוד משהו שאני לא מוצאת בו עיניין). תעזרו לי! (סליחה על החפירה..)

למעלה