../images/Emo53.gif

אני נשואה 5 שנים יש לנו 2 ילדים ואני בהריון. אני רוצה להתגרש מהמון סיבות אבל מפחדת! בעלי אומר שאף אחד לא ירצה להכנס למיטה חולה של אישה גרושה עם 3 ילדים אלא רק למטרה אחת מאוד ספציפית... כמו כן הוא טוען שלא משנה מה, אני אצטרך להתפשר על משהו בבן זוג לעתיד מה גם שאני לא כזו מציאה (הכוונה מבחינת הסטטוס המוזכר לעיל). אז כבר עדיף להשאר במצב הנוכחי ולהתפשר לגביו. האם אני טיפשה שאני מפחדת? האם הוא רואה את המציאות בצורה יותר ריאלית ממני? האם נועדתי לחיי פשרה ללא זוגיות אמיתית? האם זה עדיף על החלופה? אני אובדת עצות...

את בטוחה שהאקס שלך אמר את זה ולא שלי?....

גם אני מצאתי את עצמי מגלה שאני בהריון (רביעי!) יום אחרי הדיון ברבנות. גם האקס שלי אמר לי שאף אחד לא ירצה אותי עם ארבעה ילדים. אין להבין מהנ"ל שאני ממליצה חלילה להתגרש. צריך לעשות הכל (!) כדי להציל את הנישואין כי בחוץ לא יותר טוב, אלא רק להגיד לך שאל תתני לו להוריד לך את הביטחון. אני לא יכולה להגיד שבחוץ מחכה לך גן של שושנים... קר שם בחוץ אבל במקרים מסיומים יותר קר בפנים ועדיף בחוץ

odery

New member
ככה הוא חושב להחזיק אותך ? בהפחדות?

אני הייתי מייעצת לכם לחפש סיבות למה להישאר יחד ולא להתרכז בכמה רע בחוץ עם כל דבר מתמודדים גם אם את חושבת שאין מצב שמישו ירצה אותך ואין לך כלום בלעדיו את תגלי שהכל עניין של לקיחת אחריות על החיים. שיהיה בהצלחה.

mosho35

New member
מזה הדיכויי הזה?

את שווה בזכות מי שאת,עם או בלי ילדים.נכון לא תמיד קל ופשוט,אבל לאושר אין מחיר.....ובכלל רצוי וכדאי לבדוק לפני אם זה באמת הסוף ובכלל באופן אישי חושבת שברוב המערכות הזוגיות מגיעים אחרי כמה שנים לשלב שקוראת לו שלב הבחירה השניה,שזו צומת שבה צריך להחליט האם ממשיכים הלאה ביחד,למרות הכל.או ניפרדים,ועדיף ברוח טובה.כי זה אחד "השיעורים"לדור הצעיר בללמוד איך מתמודדים עם קונפליקטים.

לא בגלל דברים כאלה נשארים, אבל צריך לחשוב

עליהם. בכל מקרה, מנסיון, הגיוני שלו יהיה הרבה יותר קשה לעמוד בתשלומי המזונות, מאשר לך להמשיך הלאה... זה גם משהו שאת יכולה לענות לו...

TILTAN2

New member
יקירתי

אני ממליץ לך לחשוב ולהשקיע אנרגיה באיך לפתור את חילוקי הדיעות ולתת חיים טובים לתינוק ולילדים שבביתך יום טוב אבי

למעלה