slim_girl

New member
../images/Emo53.gif

אנשים אני פשוט מתחננת לעזרה... אני מנסה כבר להוריד מספר ימים פרקים של אוז וזה לא מוריד לי!!!! אני אתאר לכם מה עשיתי מההתחלה שתבינו איפה נתקעתי (אין לי מושג בתוכנה הזו)... אז ככה, נכנסתי לדאלנט ורשמתי Oz Eps! כמו שהינחו אותי... לאחר מכן פנה אליי אחד, ועשיתי aceppt. עכשיו ניסיתי לאחר מכן להוריד ממישהו אחר אבל רק הוא פנה אליי ואני לא מצליחה להוריד ממנו...! אקיצר, היינו בפרטי, לחצתי dir, הראו לי את הרשימת פרקים שלו. כתבתי get oz.... ואז היה כתוב לי בירוק בהיר "oz_-_.....218.mb" משהו בסגנון אני לא זוכרת, וזהו. מפה, זה לא עשה כלום. לאחר כמה זמן זה הודיע לי שזה סוגר את החלון... מישהו הבין משהו ומסוגל לעזור לי??? בבקשהההה? Slim, sepered for help!

havlaz

New member
מזה משהו בסגנון?

זה כמו להגיד התוכנה לא עולה מה ההודעה? איך נידע מה הבעיה? ננחש?

slim_girl

New member
לא צריכים להיות נוקשים....

מזכיר לי את המשתמשים... המשהו בסגנון זה בדיוק מה שכתבתי. רק לא חשבתי שאני צריכה לכתוב לך מה בדיוק הורדתי כי זה לא רלוונטי. זה מה שהיה כתוב וזהו. רוצה ציטוט מלא? הרי לך: oz_-_25_-_a_cock_and_balls_story.avi(219..8mb). Slim.

havlaz

New member
אוקי, את כותבת בפיל סרבר

get oz_-_25_-_a_cock_and_balls_story.avi​
מה אומר לך?

slim_girl

New member
לא הבנת והפעם באשמתי...

מה שכתבתי לך עם המגה ביט היה מה שהוא כתב לי... אין לי מושג מה זה פיל סרבר - לא ממש קלטתי מושגים עדיין.... וכתבתי לו את זה והוא כתב לי חזרה את מה זכתבתי לך עם המגה ביט, וזהו. לאחר מכן שום דבר לא קרה ולא הוריד לי כלום. מה לעשות? Slim.

havlaz

New member
ראית את המדריך הורדה?

יש מדריך איך לעבוד עם פיל סרברים..

slim_girl

New member
כן, בחנתי את כל המאמרים אבל שום

דבר לא התייחס לבעיה הספציפית שיש לי, כך ש... תודה בכל מקרה על הניסיון לעזרה. Slim.

למעלה