נסי

בכל מיני ספרי אנטומיה או מאמרים אנטומיים. בכל אופן,כאן נכנס לחשבון גם חוזק השרירים המשתתף בעבודה. כמו למשל הסולאוס.אם הוא חזק הוא יכול להרים יותר משקל. כמו שמרימי משקולות יכולים להרים משקל רב בשל חוזק השריר שלהם. בכל אופן,כדאי לך להיעזר בתזונאית וברופא רקדנים/ספורטאים ולשאול אותם על כך. ואם כבר דיברנו על תזונה. מאוד חשוב לשמור על תזונה נכונה. ללכת לתזונאית ולעשות פעילות גופנית. אני כבר שנים רבות ביותר אוכלת אוכל בריא והולכת כל יום לפחות שעה. תאמינו לי זה עוזר. בייחוד הפעילות הגופנית.

הנה../images/Emo26.gif../images/Emo54.gif

כבר ראיתי את זה לפני עמט שנה ושמרתי את זה... זה עבודה של סטודנטית... http://www.ballet.co.il/default.asp?SubId=85

אני יודעת שיש בזמן האחרון../images/Emo54.gif

אני ראיתי במעריב לפני שבועיים שוב פרסומת והיה רשום עם 2 סולני הבולשוי! אני יודעת שהיה ביום שלישי הזה, כי המורה שלי רצה ישר אחרי השיעור שלנו להופעה ואת השאר צריך לבדוק... את יכולה פשוט להתקשר למשרדים של הבלט הישראלי

../images/Emo51.gif

אני ידעתי שהיה השבוע אך לא יכלתי ללכת. אבל כנראה אלך למופע החדש שלהם נינע ביום חמישי הבא.

א2י2וש

New member
עזרהההההההההה פליז ../images/Emo9.gif

תקשיבו... אני מחפשת אורטופד שהוא ר=ק של רקדנים ושהוא מקופת חולים כללית... מישהי מכירה? ואם כן מה השם של הרופא? תודהה!!

tink 16

New member
../images/Emo203.gif האורטופד שלי...

בעיקרון הוא עובד פרטי, אבל הוא עובד גם בכללית. אם לא אכפת לך לנסוע לרמת השרון [על גבול הרצליה] דר' בניאן.מלך. האורטופד של ההורים שלי גם

lala159

New member
אני צריכה לקנות בגד גוף

בצבע עור או לחילופין אוברול בצבע עור (אבל קצר). עדיף אוברול... מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג כזה? תודה מראש

liki000

New member
כמה שאלות חשובות ...

ההיתי בהופעה של תיכון אלון והיה מזעזע!! שמעתי כלכך הרבה דברים טובים על המקום והיה מאכזב .... הבנות היו מגושמות (בקלאסי יש לציין) ונראה שחסרה להן כמות רבה של טכניקה ... המודרני היה כבר יותר טוב אבל עדיין יצאתי עם טעם רע רציתי לשאול אותכן מה אתן חושבות על המגמה , וגם מה אתן חושבות או יכולות לספר לי על תיכון הרצוג. תתתתתתתווווודדדדההה :)

אממ../images/Emo54.gif

אני די חושבת שהוא טוב... המדריכות שלי סיפרו לי גם שפעם הם לא קיבלו בת כי היא נראתה רזה מידי... הרמה שם נראית לי מצוינת ויש שם 2 חדרים אחד גדול והשני קצת פחות....

liki000

New member
אה תודה. ועוד שאלה....

יש להרצוג יום הכרות כזה כמו שהיה באלון ?? ומתי הבחינות ?? אני צריכה להתקשר לשם לברר אבל אם מישהי פה יודעת זה יהיה גם נחמדד :):)

talupa

New member
מה עם הסיכום השבועי?? כבר שבוע שני שאין! ../images/Emo7.gif

למעלה