מישהו יודע מתי יהיה שוב את רומיאו ויוליה ?

אני לא יכלתי ללכת עתה כי הייתי אחרי שפעת קשה ולא רציתי לצאת בקור. הייתי רוצה לדעת מתי זה יהיה שוב.

עזרה דחופה../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif

היי אני עושה עבודת מחקר על השפעת המשקל על הריקוד [לדוגמא הבעיה לעלות על נעלי פוינט כאשר המשקל רב מחשש לפגיעה במפרקים..וכד'] אני מחפשת מידע באינטרנט ובספרים ולא מוצאת למישהי יש משהו לתת לי? לעזור לי במשהו? תודה מראש! :)

shaki5

New member
שאלה חשובה מאוווווווד

למשהי אולי יש הצעה למוזיקה לכראוגרפיה שאני עושה במחול?אני צריכה משהו אפל כזה. אם כן תודהה וזה ממש יעזור ליי==]]]] אוהבת!

רחל09

New member
מי יודע

מי יכול לעזור לי אני רוצה לדעת באיזה מקום מלמד דוד דביר מחול

vered1985

New member
סטודיו אורלי בצרי

יש כאן מישהי/מישהו שרוקדים אצל אורלי בצרי ויכולים לתת לי פרטים על השיעורים שמתקיימים ביום שישי?

ליאור140

New member
שאלה../images/Emo13.gif

איך אני מחזקת את הרגליים כדי שאני אוכל להחזיק אותן יותר גבוה? מדוולופה או פנשה או מתיחה עם הידיים על הרצפה ורגל אחת נמתחת למעלה?

דנה 211086

New member
הצעה

את יכולה אולי לשאול תזונאית או רופא או מורה לריקוד אפשר לכלול בעבודה ראיונות? אם כן תכיני מראש שאלות שתשאלי את התזונאית / הרופא /המורה ותכתבי בעבודה את הראיון בצורת שאלה- תשובה. אחר כך תכתבי את המסקנות שלך מתוך הראיון ומה שגילית... אפשר גם לעשות סקר בקרב קבוצה באוכלוסיה, למשל בנות בגילאי 14-17 ובו תשאלי מה דעתן על הנושא- ב-10 שאלות למשל, ואחר כך את המסקנות מהסקר. בהצלחה

C a r o l a

New member
רקדתי אצלה פעם מזמן

אין לי מושג מה איתה עכשיו אבל לא הייתי ממליצה לך ללכת אליה.

תודה רבה(:) על העזרה וגם..

אני עושה את זה...אני וחברה שלי [אנחנו עושות את זה יחד] הולכות לראיין תזונאים מורים לריקוד אורטופדים ורקדן בלט או מודרני.. אנחנו גם עושות שאלונים..אבל אנחנו שיהיה לנו מידע קצת מהספרים אבל דיברנו עם המורה שלנו אחר הצהריים והיא אמרה שצריך על כל דבר בניפרד מידע אז זה מסתדר...מה שכן אולי אני יעשה לכם את השאלון שלנו(:) תעזרו? :)

אממ זה מאוד קשה

בתור אדם שהוא קצת מלא בזמן האחרון, נורא קשה לי(גוף מתפרק ומרגישה כבדה בקפיצות, אולי קשור אבל גם אין מחזור). באמת כדאי לך לערוך ראיונות וזה. אין לי מושג היכן יש אבל אחפש.

תודה רבה! (:)

בקשר לראיונות וכל זה תקראי מה שהגבתי לדנה... ובנוסף מה הסיכוי שאוכל לראיין אותך איכשהו? כי אז אולי יהיו לי כמה רעיונות(:) תודה מראש!

את יכולה..

לשים אותך בשם בדוי כמו נגיד לא יודעת ניבה ואני אכתוב אותו אפחד לא ידע שזו את ואפחד לא ידע שזה שם בדוי..זה בסדר ככה? אבל מה שכן אצטרך את שם הסטודיו בו הרוקדת ואת העיר אולי זה פסדר? ותודה רבה מאוד נחמד מצידך לעזור כך(:)

למעלה