אז ככה, הייתה לי בריקוד חברה טובה שאיתה הייתי רוב הזמן מדברת... וביום חמישי היא פרשה בגלל "עומס בלימודים" (נו באמת.. כיתה ז')... ואין לי כל כך הרבה חברות מהריקוד... יש מתחת לגילי- כיתות ו',ה' ויש כאלה גם מז' וכאלה מח' איך אפשר להתחבר אליהן?
בג'אז אני תמיד הייתי הכי גדולה בקבוצה או הכי קטנה בקבוצה וזה היה קשה למצוא דברים משותפים עם הבנות... את יכולה לנסות להצטרף לשיחות שלהן לפני או אחרי השיעור, תדברי איתן על לימודים או צופים וכו'. או להציע למישהי או כמה בנות להיפגש מתישהו כדי להתאמן על ריקוד, או להיפגש בגלידה או משהו כזה. אם החסרת שיעור תבקשי ממישהי שתראה לך את מה שהפסדת או שתלמד אותך אם זה חלק מקומבינציה למשל... ועם הזמן את תתחברי איתן אל תדאגי
לדעתכם,האם אני יכולה להתחיל בשיעורי פוינט, אם אני לא למדתי בחיים בלט,ואני גמישה ? פשוט אני לא מוצאת חוג לגילי (16),בסטודיו\מתנ"ס לבלט מתחילים בגיל הזה.. ומצאתי רק שיעורי פוינט.. :\
לא למדת בלט וזה גם לא בריא. זה יכול להזיק לגוף שלך כי הגוף שלך צריך להתחזק לפני שעולים על פויינט כי אחרי הכל את מחזיקה את כל משקל הגוף שלך רק על 10 אצבעות. באיזה עיר את מחפשת סטודיו? אני בטוחה שיש בנות פה שמכירות סטודיו טוב בעיר שלך
קרן רייס בגבעתיים- מומלץ בחם. סטודיו B- בטוחה שתמצאי שם רמת מתחילים. ביכורי העיתים- מכירה פחות אבל שווה לברר אם השניים האחרים לא תרמו לך מידי... אלה הטובים שאני מצליחה להיזכר בהם כרגע... עמית
בואי נתחיל מזה שבשביל להתחיל פוינט את צריכה חוות דעת מקצועית ממורה לקלאסי, וזאת לאחר שכבר למדת בלט שנתיים-שלוש [זה כמובן תלוי בהתקדמות שלך], והמורה צריך כמובן להכיר אותך ואת היכולות שלך. דבר שני, גמישות יכולה להוות מכשול מאוד גדול כאן. מה עם חוזק? המון אנשים גמישים נופלים בדיוק בנקודה הזו, קשה לעלות על פוינט כשאתה גמיש ולא חזק- וזה אפילו מסוכן. [גמישות= להרים את הרגל מעל הראש, חוזק= להשאיר אותה שם.. בלי לאחוז בה כמובן מבינה את ההבדל?] את מוזמנת בכל שאלה, ושיהיה בהצלחה בהמשך! עמית אגב, נשמע לי קצת מוזר שיש לך באזור שיעורי פוינט אבל אין בלט למתחילים. בטוחה שחיפשת מספיק טוב?
שלום! השנה התחלתי לקחת את הריקוד שלי ממש ברצינות עם מחשבה לעתיד.. ורציתי לדעת אם מישהי מכירה מורה פרטית לקלאסי בירושלים? ואם שווה בכלל לקחת שיעורים פרטיים? תודה.. יום נעים!
לדעתי לא כדאי, עדיף שיעורים בקבוצה, מכמה סיבות: 1. בדרך כלל זה יותר כיף. 2. את יכולה להיעזר ברקדניות/ ברקדנים האחרים וללמוד מהם. 3. בחלק מהסטודיואים מעלים הופעות שזה ערך מוסף בחוג. 4. אוירה של חברות וגיבוש. 5. השיעורים בקבוצה זולים יותר.
אם את רוצה בעברית,"סוף לסיפור" יכול להיות מאוד מתאים לדרישות שלך. באנגלית? אינספור שירים... Iris [זהירות, מאוד נדוש] Hero Because of you [אף פעם לא ייגמר לי מהשיר הזה... אני נבחנתי איתו למגמת מחול לפני שנתיים=)] האמת שהרבה שירים של קלי קלארקסון עונים לדרישות שלך... עשו לנו עכשיו קומבינציה על שיר של סלין דיון, this time... גם מאוד מתאים somewhere only we know (עניין של טעםP ועוד שיר חמוד אבל אני לא בטוחה עד כמה תוכלי להוציא ממנו ריקוד מודרני.. saving my face (של זמרת מ ד ה י מ ה בשם KT tunstall)