liki000

New member
Help Me :)

הי בנות . אני צריכה עזרה . עוד חודש בדיוק יש לי בחינה למגמתמחול, ואני מכינה ריקוד מודרני . עכשיו, הריקוד מתחיל ברגוע ואז "מפוצץ" .... אז בהתאם לזה אני צריכה מוזיקה . אם למישהי יש רעיון, אני ממשממש ישמח לשמוע על שירים שיתאימו ! תודה :)

sirits

New member
רוצה להתחיל...

שלום לכולם! אני בת 28 ורוצה להתחיל ללמוד ריקוד. אני יודעת שזה אולי קצת מאוחר מדי, אבל תמיד אהבתי לרקוד. רציתי לדעת אם יש לכם המלצות: איפה כדאי ואיפה מקבלים אנשים בגילי? אני מחפשת קבוצה קטנה באזור חולון. יום נעים :)

The DaNce GirL

New member
../images/Emo53.gifמחפשת מוזיקה לריקוד!

אני מחפשת שיר ישראלי לריקוד מודרני, שיתחיל שקט ויתפתח. משהו בסגנון אפרת גוש, מטרופולין.. (לא חייב להיות מוכר) יש למישהו רעיון? =]

אני לא יודעת אם זה מתאים../images/Emo54.gif

אבל יש כמובן את חד גדיא- של חווה אלברשטיין אפרת גוש את יכולה את הישר ששכחתי עכשיו את השם שלו- "תמיד כשאתה בא אני טיפה יותר..." זה באמת טוב...

עשיתי על זה עבודה לתחרות!

על חד גדיא... סטייל בת-שבע כזה =] זכיתי מקום ראשון! שיר פצצה לאנשים שבאמת יודעים מה זה מחול טוב!

../images/Emo129.gif../images/Emo45.gifמסכימה לגמרי...

יש לי ריקוד השנה על חד-גדיא.. שיר מדהים....

מה דעתך על שיר געגועים?../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif

של קובי אפללו יש לןו שני שירים שאני ממש ממש אוהבת :) החדש שלו - מה שהלב שלי בחר והשיר המוכר- שיר געועים שינהם ממש ממש יפים

pie and cactus

New member
במרכז רעים בחולון יש קבוצת מבוגרים

ימי שני (מתחילים) וחמישי (ממשיכים)

אף פעם לא מאוחר לרקוד

וכיום תחום הריקוד לאנשים בוגרים מפותח מאוד. הרבה מאוד מקומות עושים גם שיעורים למבוגרים. שיהיה לך בהצלחה ובהנאה מעולמו הנפלא של הריקוד!

למעלה