• פותח הנושא cool2
  • פורסם בתאריך

cool2

New member
../images/Emo53.gif

תראו כל פעם שאני יוצא מחדר מסויים נגיד עכשיו לחדר קוראים #sex-world אז כל פעם שאני יוצא אני רואה........ sex-world You´re not on that channel# וכשאני יוצא עושה hop/ אז זה יוצא מהערוץ לגמרי ואני מקבל את זה........ #sex-world +tn - #sex-world created on Sun Jun 02 18:14:23 2002 - #sex-world Cannot send to channel - #sex-world Cannot send to channel - #sex-world Cannot send to channel - #sex-world Cannot send to channel - #sex-world You´re not on that channel וכל זה לא קרה לפני זה, זה התחיל להיות ממש היום........

havlaz

New member
הסיבה היחידה שאני חושב עליה

כרגע זה on PART שמנסה לשלוח הודעה לערוץ שינת משהו בסקריפט? התקנת סקריפט חדש? או כך פתאום? נסה לחפש את ה on *:part: בסקריפט שלך תראה אם יש כאלה שם ששולחים MSG, ואם כן תעתיק לא בטוח שזה זה, יכול להיות משהו אחר זה כרגע מה שעולה לי

cool2

New member
כנס........

חוץ מזה אני לא משתמש בסקריפט, ודווקא שמתי לעצמי אחד של on *:part:
on *:part:#:{ if ($nick == $me) { part # 3,9ביייייי אני הלכתי } }​
אבל לא נראה לי שזה אמורה להיות הבעייה כי אני מכיר הרבה כאלה ששים את זה........

havlaz

New member
PART

הוא כאשר עזבת את הערוץ! לכן אתה לא יכול לעזוב את הערוץ, ולהגדיר שברגע העזיבה הוא יעזוב שוב זה לא אפשרי מה שכן, אתה יכול לקחת מהמירק את ה /part לקבוע לו דברים, ולשלוח כRAW זה מה שעושים.. בניתי לך משהו, כך סתם, תכניס לאליאס
part { if ($1 == $chr(35)) { var %part.chan $1 } if ($1 != $chr(35)) { var %part.chan # } if ($2 != $null) { var %part.msg $2- } if ($2 == $null) { var %part.msg bye!!!! } raw part %part.chan %part.msg halt }​

havlaz

New member
איזה טעות איזה טעות ../images/Emo13.gif

הנה הקוד הנכון תגדיר בהתחלה ב set %part.msg bye!!!! את ההודעה שתרצה..
part { set %part.msg bye!!!! if ($1 == $chr(35)) { var %part.chan $1 if ($2 != $null) { var %part.msg $2- } } if ($1 != $chr(35)) { var %part.chan # if ($1 != $null) { set %part.msg $1- } } } raw part %part.chan %part.msg halt }​
(לא היה לי כוח לבדוק אם עובד, אבל מבחינה תיאורטית הוא צריך לעבוד)

zzzzrubavek

New member
והנה עוד טעות

זה צריך להיות var %part.chan = $1 וגם בכל שאר המקומות חסר לך שמה ה =...

cool2

New member
תראו........

כבר הסתדרתי לבד: שמתי באליאס דבר כזה פשוט.........
part { part # ביי אני הלכתי }​
וזהו........

zzzzrubavek

New member
לא חשבת על זה עד הסוף...

ומה קורה אם אתה רוצה לצאת מערוץ מסויים בזמן שאתה בערוץ אחר? תזרוק בפנים קצת ifים...

למעלה