ערב טוב,אביתר!
קודם כל מוכרחה לומר ששימך מאד יפה! שנית, ברוך הבא לפורום המקסים שלנו! עד כמה שאפשר לומר שאני שמחה שהצטרפת... אתה מוזמן להרגיש בבית! /tapuzforum/images/emo96.gif ? /tapuzforum/images/emo212.gif ? השטיח האדום כבר פרוש ואתה מוזמן לצעוד בו! בעצם, כואב לשמוע שאיבדת את אביך לפני 8 חו`. משתתפת בצערך! כמו שאשכולית אמרה השנה הראשונה של האובדן היא הקשה ביותר כי בעצם לא יודעים איך ממשיכים עם החיים בד בבד עם החסרון של ההורה שאיבדנו. בעצם כל דבר שיש מסביבנו בשנה הראשונה מזכיר את ההורה וכל דבר צורב לנו כשמזכירים את ההורה שאיבדנו. הורה זה משו שאין לו חלופה. זה מושג שככל שגדלים מבינים מה הוא עבורנו מכל הבחינות ולכן כשמאבדים הורה נחשפים לעובדה שקשה לחיות ללא אב/אם. מעבר לעובדה שקשה לנו אנחנו נכנסים לקטגוריה של אנשים רגישים יותר, שהחברה בד``כ נזהרת לידנו.. ובאיזשהו מקום אנחנו מרגישים שזה מין נקמה עדינה כלפינו.. מה שאני הייתי מציעה לך זה לחזק את הקשר עם אמא שלך וכמה שפחות להכנס למריבות איתה. אני יודעת עד כמה זה קשה ולפעמים בלתי הגיוני אבל זה משתלם! זה כרגע העולם שלך! אז תשקיע בו! תשבו תדברו, תשתפו, גם אם לפעמים זה קשה, או חושפני מידי... תלוי בקשר שלך עם אמא לפני האובדן. ועוד דבר, תשתדל להיות לעזר לאמא כי גם לה קשה, תבין אותה ותתמוך בה. תאמין לי זה משתלם. כאשר אמרו לי את זה צחקתי והיום הפסדתי את אחי בגלל זה, והפסדתי גם אבא תומך שיכל להיות לי אחרי האובדן. בהצלחה מותק. תהיה חזק! ואתה מוזמן להיות פה איתנו! תמיד אנחנו פה כדי לעזור לתמוך ולעודד, כשכואב, כשרע, וגם כשטוב וסתם רוצים לשתף! תרגיש ב /tapuzforum/images/emo82.gif !! אגב,בן כמה אתה?