Fairyrock

New member
../images/Emo53.gif

לפני שנתיים הכרתי בחורה, משהו כמו חודש אחרי היא עזבה לדרום אפריקה עם המשפחה. כשהיא הייתה שם התכתבנו באימיליים ומאוחר יותר גם במסנג'ר. הייתי מחכה לשיחות איתה כמו משוגע אפילו בתקופות שיצאתי עם בחורות אחרות. השיחות תמיד היו זורמות וכיפיות. שבוע שעבר היא נחתה בארץ. יום למחרת היא התקשרה אליי והשיחה בכלל לא זרמה. שנינו ניסינו אבל משום מה זה היה די תקוע... ניסיתי לחשוב על מה היינו מדברים שעות במסנג'ר אבל כלום לא עלה לי...מאז היא התקשרה אליי שוב ואני אליה וזה רק נהיה גרוע יותר- 90% מהשיחה מורכבת משתיקה מביכה. אני יודע שזה נשמע עלוב, אבל הקשר איתה ממש חשוב לי. הייתי רוצה להפגש איתה אבל אם השיחות בטלפון כאלה מביכות לא רוצה לדעת מה יקרה אם אני אפגוש אותה פנים מול פנים.אני ממש לא בנאדם שתקן או ביישן תמיד יש לי מה להגיד, תמיד אני זורם- עם אנשים בכלל ובחורות בפרט...אפילו עם זרים מוחלטים, אני ממש לא יודע מה קרה הפעם... עצות מישהו? נ.ב (אני חייב להגיד שאני ממש לא "Fairy", אני מחובר על המשתמש של אחותי)

להפגש!

הגיוני שזה מה שיקרה, עכשיו שהיא קרובה ונגישה. כדי לשבור את המחסום-תפגשו, תצחקו על המבוכה שנוצרה ביניכם ותשתחררו
.

nate2000

New member
עושה שיחה קצרה

בסגנון של "היי מה נשמע? הכל אחלה, אני שמח,סבבה. מחר בשעה 8 אני אוסף אותך ונוסעים למסעדה/קפה/באולינג/ביליארד/גן חיות (הקף את מה שנוח לך) מתאים? סבבה בכיף". השיחה לא תיקח יותר מחמש דקות ובתקווה שבפגישה עצמה יילך יותר טוב. ד"א אם מסיבה כזאת או אחרת אתה מרגיש תקוע איתה בשיחה אז אולי כדאי תעשו את הפגישה המחודשת במקום עם הרבה "אקשן"- למשל באולינג. ככה שמתרכזים יותר במשחק ופחות במילים. את הפגישות הבאות אפשר להעביר למקום יותר שקט.

למעלה