../images/Emo53.gif

לא מזמן עשיתי חתימה ועכשיו רציתי לשנות אותה אז נכנסתי לפרטים האישיים שלי וכתבתי מחדש את החתימה אבל כשאני עושה "שמור והמשך" או "שמור" זה עדיין משאיר את אותה החתימה הקודמת, אז מחקתי את החתימה ושמרתי וזה נמחק ואז כתבתי שוב את החתימה ושמרתי וזה נשאר כאילו אין חתימה, מישהוא יכול בבקשה לעזור לי?

אנבלווש

New member
../images/Emo207.gifוואי..כמה זמן לא הייתי כאן../images/Emo178.gif

סורי פשוט הייתי בחופשה באילת..
חח..כמה הודעות נכתבו
חוצמזה קרה משהו מיוחד??
יום טוב שיהיה לכולם

A t z a

New member
כלום מיוחד,רק לירז כתבה..ו"דנדושית93"../images/Emo80.gif

תתחילי לשרשר בבקשה, זה מתחיל לעלות לי על העצבים.

לאיפה בדיוק אני אשרשר?? זה עולה לך על העצבים

כאילו שאני עושה את זה כל הזמן... ובמקום לכתוב לכולם לצריך לשרשר אולי גם תקראי ותעני עם הודעות של אנשים..

A t z a

New member
מה זה??../images/Emo80.gif

ממתי אני לא עונה לאנשים כשיש לי תשובה? אין לך אפילו זכות להגיד את זה כי אני קוראת את כל השאלות ועל מה שיש לי להגיב אני מגיבה... ואני מדברת גם עלייך וגם על התופעה הזאת בפורום, אפחד לא משרשר פה!! ואם את רוצה אני יכולה להביא לך קישורים לפחות לעוד שני מקרים שלא שירשרת למרות כל ההסברים, אז תרגעי בבקשה ואל תבואי אליי בטענות.

....

לפחות תגידי שאין לך תשובה. את אומרת לי לשרשר ובכלל אין לי לאיפה לשרשר... לא התכוונתי להעליב אותך...

A t z a

New member
היה לך כן לאן לשרשר,../images/Emo80.gif

גם לזה אני יכולה לתת לך דוגמאות... עזבי את זה,להבא-תשרשרי.

G a L104

New member
זה התפקיד שלה../images/Emo122.gif

אם לא שמת לב,היא מנהלת פה,והיא אמורה לשמור פה על הסדר. אם היא אומרת לך לשרשר,אז מין הסתם את לא משרשרת כמו שצריך,אז תתחילי ללמוד,ואל תתחצפי! [ואני לא אומרת את זה כדי להעליב אותך,זאת לא הכוונה.]

אנבלווש

New member
../images/Emo3.gifחח..כן ממש נהנתי ו..

תראו חתימה ממש יפה של לירז שהכינה לי ענבליי מפורום אומונות שבאתר "כמעט מלאכים" [כנסו אם בא לכם היא תכין לכם גם
] http://www.casi-angeles.co.il/forum/index.php?showforum=13

למעלה