נויה 2007

New member
../images/Emo53.gif

אחרי שהיינו ביחד 8 חודשים נפרדנו בפרידה מאוד מכוערת (בגידה מצידו) זה היה לפני 4 חודשים, שבמהלכם אני עדין הייתי תלותית בו ובקשר שלנו, המשכנו לדבר כל יום וכל היום בטלפון וניפגשנו מס' פעמים. אחרי 4 חודשי סבל סוף סוף השכלתי להעיף אותו ל 1000 עזאזל. הבעיה היא שהוא לא מרפה... לא מפסיק להתקשר (גם מחסוי), אני ביקשתי שיפסיק, אמרתי לו שהמשכתי הלאה.. הוא כל פעם אומר בסדר אני לא אתקשר יותר וממשיך... אתמול ביום האהבה כבר לא הייתי מסוגלת יותר, ואמרתי לו די ס' תפסיק אני לא אוהבת אותך יותר! אין לי כלום אליך יותר! השיחות האלה לא תורמות לנו בשום דבר ואני כבר מרגישה שאין לי נושאים משותפים אתך.. פשוט אין לי על מה ולשם מה לדבר אתך יותר... (קצת הקצנתי את זה אבל לא משנה, רק כדי שיעזוב ויתן לי להמשיך בחיי) והוא אמר איך שאת רוצה... כמה מפתיע היום בבוקר הוא כבר התקשר... שאל למה אני מתנהגת ככה? למה אני כועסת? ניסיתי להסביר שאני לא כועסת, פשוט נגמר לי... הוא התנהג אלי כל כך מגעיל בכל הזמן הזה עד שבסוף נכנס לי קצת שכל והבנתי שאני לא ראויה ליחס כזה... אפילו את הביטחון העצמי הוא הוריד לי... ופתאום כשחזרתי למעגל הפנויים-פנויות וראיתי כמה אני מחוזרת הבנתי שאוכל להשיג הרבה יותר טוב ממנו. עכשיו הוא שוב התקשר.. הוא רוצה לבוא לקחת את החפצים שלו שנשארו אצלי (הוא סרב לקחת אותם במשך 4 חודשים) אני לא יודעת מה לעשות.. אני מפחדת שאני אראה אותו ופתאום יהיה לי קשה... אני יודעת שאם ניפגש הוא ינסה ליגרום לי להרגיש כל כך רע לגבי הניתוק ממנו ... אני מפחדת שהכל יחזור לי אחרי שהתקדמתי כל כך הרבה... אין מצב שהוא יעלה אלי הביתה ואני לא אהיה כי הוא מתפדח אחרי שהמשפחה שלי יודעת על הבגידה וכנ"ל גם לגבי החברות שלי... מה הפתרון ?? עזרה

kiaora

New member
לדעתי

כדאי שתדאגי להיות עם מישהו/מישהי כשהוא מגיע. לא להשאר איתו לבד.

הייתי שם.

גם אני עברתי בגידה שכזו. תתנתקי ממנו לגמרי ואם הוא עדיין מסרב, תאיימי להתלונן ולהעביר זאת לידי המשטרה בשל הטרדה. אם הבחור לא מבין דיבורים - הוא יבין במעשים. (ותקני אותי אם אני טועה אבל אני רואה שהוא ממש מפריע לך ומציק לך) ובאשר לחפציו - זו קונספירציה אחת גדולה. הוא רוצה לבוא כדי שתראי אותי ו"תיפלי שוב לזרועותיו". זה הרי ברור. תאמרי לו בנימוס..."אין צורך שתבוא, אשלח לך את החפצים בדואר". וזהו, נגמר. גם האקס שלי בזמנו הטריד אותי ואת אמא שלי במקביל. איימנו בתלונה במשטרה וזה נפסק. בהצלחה.

נויה 2007

New member
הוא לא מרפה...

אם הוא רק מרגיש שקצת התרחקתי הוא שוב מתקשר, שולח שיר, כותב הודעה... כל פעם מנסה לשמר את ה"להבה" ... עד לאחרונה זה היה עוזר לו אבל בשבועיים האחרונים אני כבר לא יוצרת אתו קשר בשום דרך , רק הוא זה שכל הזמן מנסה לעורר אצלי משהו. עד עכשיו הוא ידע שלמרות כל המעשים שלו אני עדין שם.. מחכה בפינה הקטנה, אוכלת את עצמי ואוהבת אותו. עכשיו כשהוא מרגיש שזה נגמר זה לפתע חסר לו. ואני בטוחה שענין החפצים זה קונספירציה שהוא שמר לרגע הזה בדיוק כי אחרת אין סיבה שבמשך 4 חודשים הוא יסרב לקחת את הדברים שלו (וזה לא שיש לו אצלי כל כך הרבה דברים). רעיון הדואר באמת נשמע די טוב.

נויה

ראשית, צר לי לשמוע על הפרידה המכוערת הזו ועל זה שיש עדיין אנשים כאלה שככה פוגעים במי שהם אוהבים רק בשביל זמן קצר של הנאה. הבחור כבר עבר את גבול הטעם הטוב ומה שקורה כעת נחשב להטרדה שבגינה ניתן להשיג נגדו צו הרחקה. על כל פנים- אני מאמין שאת יודעת היכן הוא גר. שילחי לו את הדברים הביתה וכך לא תאלצי לראותו שוב. תגידי שאת לא מסכימה שהוא יגיע אלייך ותוכלי לאיים בתלונה אם יסרב. אם את בכל זאת מחליטה שזה בסדר שהוא יבוא. תדאגי שיהיה גבר בדירה, גבר גדול שיוכל לעזור להוציא את הדברים מחוץ לדלת. ככה זה יגמר מהר יותר. אפשרות אחרונה היא להזמין אותו אלייך ולאט לאט להוציא את כל הדברים שלו מחוץ לדלת. להשאיר פתק על הדלת שהיית חייבת לצאת ושאת לא יודעת אם תחזרי היום. בהצלחה. המשיכי בחייך, הוא לא שווה ולו התיחסות. המשיכי בראש מורם - מגיע לך את הטוב ביותר. עידו.

נויה 2007

New member
קודם כל תודה.

אני יודעת שמגיע לי טוב ממנו. לקח לי אמנם 4 חודשים להפנים את זה אבל זה לפחות קרה. אני באמת חושבת שאשלח לו את החפצים לבית כי אין לו פה כל כך הרבה דברים , אני יודעת שזה רק תירוץ לראות אותי ולגרום לי לרצות אותו שוב אבל אני לא אתן לו את התענוג הצרוף הזה. אני חושבת שאשלח לו את הדברים בדואר.

haley

New member
או שבאת תשלחי בדואר, או שפשוט

אל תהיי בבית כשהוא מגיע לקחת את הדברים...תכיני לו אותם בערימה ותחזרי כשהוא ילך. ולמי איכפת ממנו, שיתפדח. הוא בגד, שיישא בתוצאות.

תגובה

אם אמרת לו בפרוש לא ליצור אתך קשר או שאינך רוצה אתו קשר, אסור לו לפי החוק ליצור אתך קשר. זו הטרדה, ותוכלי לאים שתתלונני. מצד שני, אם יתקשר פחות רק לפעמים ויהיה נחמד אליך, אולי לא יזיק אם תשוחחי אתו בנעימות באותם זמנים ותשמרי אתו קשר רחוק. כשיתקשר ולא תרצי לשוחח, אמרי לו שאת עסוקה במשהו ולא יכולה לשוחח עכשו, או שוחחי אתו בנכור ובחוסר ענין וכך יבין שאינו רצוי. זכותו לבוא לקחת את חפציו ולדון אתך באפשרות לחזור, וזכותך להתעקש ולהגן על החלטתך ועל זכויותיך ולענות לו בתקיפות ובהחלטיות מספיקה, שאינך רוצה לחזור. אם יציק, ולא תרצי להמשיך בשיחה, אמרי לו שאינך רוצה לדון בזה עוד. כמובן, אם ימשיך וינסה לדון בענין אחר-כך, בקשי שיצא מביתך. מצד שני, אם יהיה נעים אליך בדיון ולא יכפה, אין רע בכך שתתיחסי בנעימות ותביעי את דעתך בנושא.

אם האהבה תחזור לך

יהיה כדאי שתחזרי אליו. טוב להיות בקשר עם אדם שאוהבים ונעים לנו אתו. אם לא תחזרי לאהוב, תוכלי להגיד לו בברור ובתקיפות שאינך מרגישה אליו ולא רוצה לחזור. לעולם אל תיצרי קשר כי את מרגישה רע עם זה שעזבת והעצבת מישהו, או כדי לעזור למישהו בכך שתהיי אתו. יוצרים קשר רק כשיש אהבה או חבה ורוצים.

שמת לב מה המלצת לה לעשות?

"אם האהבה תחזור לך - תחזרי אליו". גם אם תתאהב בו שוב, למה היא צריכה לחזור לאדם שבגד בה? רק כי היא אוהבת אותו? זה נראה לך תקין ?

אה סליחה

שכחתי שבגד בה. אם כך, לא כדאי לה לחזור אליו כחברה, אבל אולי יוכלו להשאר ידידים. אם תתאהב בו שוב, תצטרך להשליט את השכל על הרגש ולהגיד לעצמה שלא כדאי.

נויה 2007

New member
תודה על העצה אבל

לא ידיד לא חבר ובטח שלא מאהב ר-ח-ו-ק... כמה שיותר ר-ח-ו-ק

mbongares

New member
לא להיות לבד איתו בשום אופן..........

שיהיה איתך משהו ממשפחה או חברות זה מאוד קשה.......... אבל עד כדי כך שכבר הצלחת תמשיכי הלאה בהצלחה

נויה 2007

New member
הוא שוב התקשר ו...

שאל למה אני כועסת עליו כ"כ? ולמה אני בוחרת לסיים את הקשר שלנו בצורה כזאת כאילו אני בורחת מספינה טובעת.. אמרתי לו שאנ 4 חודשים הרגשתי בתוך ביצה ועכשיו אני מרימה את הראש וממשיכה קדימה ולא מתכוונת בשום פנים ואופן לחזור לאותה ביצה.
אמרתי לו שמבחינתי זה נ-ג-מ-ר ושאני לא רוצה לראות אותו יותר ושאשלח לו את הדברים בדואר והוא סרב בכל תוקף כי יש שם מכשיר סלולרי וכמה דברים יקרי ערך. הצעתי לו שישלח מישהו לקחת את זה והוא אמר שהוא יהיה מתחת לבית שלי, שאני אניח את הדברים שם ואלך והוא יאסוף אותם אח"כ ואני הסכמתי. לא יודעת למה זה עדין ממש מלחיץ אותי.. שפתאום אני אתקל בו או במבט שלו .. וגם הידיעה שהוא יהיה ממש לידי לא עושה לי כ"כ טוב אבל אני רק רוצה להשאיר את זה מאחורי. במשך כל השיחה הוא אמר לי שהוא לא חשב שכך זה יגמר ושאת הדברים הוא השאיר עד עכשיו אצלי כי בתוך הלב הוא האמין שעוד נחזור והוא ישתמש בהם. בסוף השיחה הוא אמר לי לא משנה כמה תתכחשי לזה או כמה תגידי לי שאני טועה, אני יודע מה יש לשנינו עמוק בלב ומה שנינו מרגישים. שיהיה לך יום טוב . ביי. זה גרם לי להרגיש ממש רע :(

ושוב...

הוא ממשיך לשחק בך ולעשות לך קונספירציות ומשחקי פסיכולוגיה זולים ומטומטמים של ילדים בכיתה ח' שמשחקים אותה חכמים ומבינים בחיים. אל תתני לו לעשות לך את זה. כל שיחת טלפון שלו אליך מחזיר אותך לנקודת ההתחלה וגורמת לך להסס "האם באמת טוב שהתגברת עליו ואולי אתם בכלל צריכים לחזור?!" "ושאת הדברים הוא השאיר עד עכשיו אצלי כי בתוך הלב הוא האמין שעוד נחזור והוא ישתמש בהם." = הוא חושב שאת כנראה מטומטמת. נראה לו באמת שתחזרי לבחור שבגד בך?! מה את סמרטוט ריצפה או משהו כזה? או אולי מברשת שמצחצחת נעליים?! אךך..אני במקומך הייתי שולחת אותו לאלף אלפי עזעזעל עם דרישת שלום חמה לעצמו. ."בסוף השיחה הוא אמר לי לא משנה כמה תתכחשי לזה או כמה תגידי לי שאני טועה, אני יודע מה יש לשנינו עמוק בלב ומה שנינו מרגישים." = ושוב..הוא ממשיך..מחפש את הנקודות הרכות והרגישות אצלך בלב שיפעילו את מנגנון הרחמים עליו והרצון לחזור אליו ולהיות שלו שוב, ולחשוב בינך לבין עצמך האם לא עשית טעות שהתגברת. זה גרם לך להרגיש ממש רע כי הוא ידע שברגע שהוא יגיד לך את זה את תרגישי רע. הוא יודע איפה ללחוץ ומה להגיד נכון והוא מכיר אותך כנראה מספיק טוב כדי לדעת שזה יכאיב לך. והנה זה הכאיב. אל תתני לו את התענוג הזה. אגב, גם מכשיר נייד יקר מאוד ניתן לשלוח בדואר - דואר רשום עם קבלה שאכן החבילה נשלחה ליעדה אז שלא יספר לך סיפורי ספתא משנת תרפפ"ו. רדי למטה, תזרקי את החפצים שלו שם ותיעלמי מהאופק. ובאשר אליו - אחד כזה לא שווה את הסוליה שלך יקירתי. הוא בגד בך וללא ספק הוא יעשה זאת שוב אם תחזרי אליו, ולבאות אחרייך. זה דפוס התנהגות בלתי ניתן לתיקון (ועכשיו יתעוררו להם כל ה"יפי נפש" ויגידו לי..."מה את מכלילה?! אפשר להתשנות אם רוצים!!!", כן בטח. ממש. אולי בלב.) את בדרך הנכונה. תמשיכי הלאה. אל תתני לו לעצור אותך.

נויה 2007

New member
תודה רבה מתוקה../images/Emo24.gif

הוא באמת מכיר אותי טוב מאוד ויודע בדיוק על איזה כפתור ללחוץ... אני לא מראה לו שזה מזיז לי וגורם לי להרגיש רע ... זה רק ביני לבין עצמי (ובין הפורם
) גם אני כמוך לא מאמינה שהוא ישתנה- הוא עשה את זה לפני שהכיר אותי ויעשה את זה גם אחרי שלא אהיה בחייו אני רק מחכה שזה יעבור כבר , לתת לו את הדברים שלו ולא לשמוע ממנו יותר, רוצה את החיים שלי בחזרה.

אין על מה חמודה.

הייתי שם, בדיוק לפני שנה וקצת במקום בו את נמצאת. וזה כאב, וזה היה קשר אבל לשמחתי זה עבר יותר מהר ממה שציפיתי. ובגישה הזו - אין לי ספק בכלל שתקבלי את החיים שלך בחזרה הרבה יותר מהר ממה שאת חושבת! קבלי חיבוק גדול
והרבה חיזוקים
מאחת שמבינה.

למעלה