../images/Emo53.gif

ראיתי לפני 3-4 שנים סרט בערוצי הסרטים של HOT (אז זה נקרא סינמה 1), אם אני לא טועה השם שלו היה "מאניה" אבל חיפשתי את השם שלו בעברית ובאנגלית באינטרנט ולא מצאתי עליו פרטים. הסרט מספר על מישהו (אני לא זוכרת את השמות) שהגיע למקום לבני נוער עם בעיות נפשיות, אני חושבת שהוא הגיע לשם בגלל אלימות. במהלך הסרט הוא מתחבר עם האנשים שנמצאים שם ומנהל שיחות עם המטפל שנמצא שם... אני חושבת שבסוף הסרט רואים אותו בורח משם אבל אני לא בטוחה. אם למישהו יש מושג על מה אני מדברת אני אודה לו מאוד.

אני לא זוכרת הרבה..

אני זוכרת שהייתה שם מישהי שפחדה וצעקה בלילה. והיה שם עוד אחד עם מאניה-סיפרסיה שחותך את עצמו. המטפל שלהם עשה איתם שיחות כאלה שכולם ישבו במעגל והיו צריכים להשתתף, למשל הוא שאל אותם מה גורם להם לקום בבוקר? היה אחד שענה שמשחקי פלייסטיישן.. הוא גם עשה איתם שיחות בנפרד ושאל כל אחד איזה שיפור הוא חושב שהוא עשה ולמה הוא שם.. ואז מראים קטע שבצד השני במקום ילד יושב המטפל (כאילו הוא שואל ועונה לעצמו). וזה רוב מה שאני זוכרת מהסרט.

MovieMaster

New member
זה מה שקורה כשלא עוקבים אחר המדריך שהצגתי

ולצערי כבר לא ניתן להקפיץ אותו לעמוד הראשון. ניסיתי, אך זה לא הולך.
על כל פנים, הנה מס' שאלות, שיוכלו לעזור לי להשיב לך: 1.באיזה ז'אנר של סרט מדובר? דרמה? מתח? אימה? לפי מה שאת מתארת זה נשמע לי כמו מותחן פסיכולוגי. האם אני צודק? 2.האם הסרט היה בשפה האנגלית? או בשפה אחרת? אם כן באיזו שפה? 3.האם הסרט עצמו חדש או ישן? ואם ישן, אז כמה ישן? ואגב, זה לא קשור כלל למתי ראית אותו. כי סרט ישן יכול להיות משודר גם היום. 4.ידוע לך אולי מי שיחק בסרט הזה? אפילו שם אחד יספיק לי. 5.ידוע לך אולי איך קראו לאחת הדמויות בסרט? 6.ציינת שנדמה לך שקרטו לסרט "מאניה", אך האם את בטוחה בזאת? כי אם אינך בטוחה, חבל על הזמן לחפש סרט בשם הזה.

....

אני לא חושבת שהסרט היה מותחן, יותר כמו דרמה. הוא היה באנגלית. הוא לא ישן, הוא בערך מסוף שנות ה-90-תחילת שנות ה-2000. אין לי מושג מי השחקנים ששיחקו בסרט וגם לא את השמות של הדמויות. אני די בטוחה שהשם של הסרט (כמו שהוא הופיע במדריך הזה של HOT) היה "מאניה" אבל יש סיכוי שזה רק התרגום שלו לעברית או שזה חלק מהשם.

למעלה