tomeriko19

New member
../images/Emo53.gif

ראיתי לפני מספר שנים בקולנוע סרט שאנ'לא זוכר את שמו ולכן אני צריך את עזרתכם. מה שאני זוכר מהסרט שהשחקנית הראשית (נראה לי שזו שרון סטון) מתאהבת בילד קטן. משום מה זכור לי שהסרט נקרא צ'ק פתוח...(זה לא הסרט שבן אפלק משחק בו). מקווה שלא סיבכתי אתכם.
רבה

אולי הכוונה לסרט ילדים

בסרט הילד נפגע על ידי מכונית של מנהל מושחת, והוא נותן לילד צ'ק פתוח, הילד ממלא אותו במיליון דולר (אם אני זוכר נכון) הוא קונה בית גדול, ועושה מסיבה גדולה. בסרט הילד מתאהב בעוזרת של המנהל המושחת (אני חושב) שהיא למעשה שוטרת סמויה.

tomeriko19

New member
יש מצב שזה באמת הסרט../images/Emo70.gif ידוע לך השם שלו ../images/Emo35.gif

ו..
רבה

MovieMaster

New member
אולי זה: צ'ק פתוח (1994) / Blank Check

אך בסרט הזה לא משחקת השחקנית שרון סטון. מופיעה השחקנית ג'יין אטקינסון ששיחקה בשתי העונות האחרונות של 24 כיועצת הנשיא. מה שכן, יש סרט של סידני לומט מ1999עם שרון סטון שנאלצת לשמור על ילד קטן שרודפת אחריו המאפיה, בשם: גלוריה / Gloria שהוא חידוש לסרט באותו שם מ1980 עם השחקנית ג'ינה רולנדס. אך לא זכור לי שבסרט הזה ישנם קשרים רומנטיים בין השניים.

tomeriko19

New member
../images/Emo51.gif רבה../images/Emo70.gif זה הסרט צ'ק פתוח../images/Emo70.gif

איך ייתכן שיש 2 סרטים עם אותו שם

MovieMaster

New member
שמח שיכולתי לעזור לך ../images/Emo98.gif

לסרט צ'ק פתוח מ2003 קוראים במקור Paycheck רק בישראל החליטו לקרוא לו צ'ק פתוח. כמו שקורה עם הרבה סרטים שמגיעים אלינו, יש הרבה סרטים שנקראים אותו דבר, וצריך לדעת באיזה סרט מדובר מביניהם. בעיקר על פי שנת יציאתו, הז'אנר, השחקנים, העלילה וכו'...

למעלה