sims unleashed

shaililo

New member
../images/Emo53.gifsims unleashed

איפה אפשר לקנות את החבילת תוספות החדשה של הסימס??? אני ממש מעוניינת במשחק.

the hacker 1

New member
בכול חנות מחשבים כמו:

עתיד מחשבים אופיס דיפו ואפילו באינטרנט ואת יכולה גם בשוק השחור... אבל...(אתם יודעים את התשובה!)

shaililo

New member
אז למה אי אפשר לקנות באינטרנט?

לא מצאתי בחנויות ספרים ומולטימדיה באינטרנט... אז למה שיהיה בחנות? ראית את המשחק בחנות?

מעכשיו רק "קיבלתי אותו בדרכים

יצירתיות". אין כאן תמיכה בתפעול תכנים לא חוקיים, הזכרת מירק נחשבת גם לעזרה באותן רעיונות יצירתיים.

computer wizard

New member
מה אתה מקשקש! ../images/Emo123.gif

פעם אחת הורדת אותו מהתאר כבטא, פעם אחרת מקסיס שולחים לך אותו בדואר, חבר שלך הוריד אותו מהמירק וחבר שגר ממש רחוק ממך גם מביא לך... מה אתה מקשקש? ממציא שטויות! ואם הורדת את הבטא אז מה ה CD KEY??? אתה לא יודע! ובאיזה חברה אתה צריך להיות משתמש רשום? אתה גם לא יודע אז די לקשקש, ומה הקטע מתלהב כאילו שאתה הראשון בארץ שיש לו את המשחק, אבל בכלל אין לך! וגם תפסיק אם כל צריבות, והורדות כמה פעמים צריך לכתוב שהפורום לא דן בנושאים העוברים על החוק! אתה קשה הבנה? די נמאס... אז די עם השטויות ואפילו אם יש לך את המשחקים החדשים למרות שאיני מאמין אז מה אתה משוויץ כאילו שסיד מייר הוא אבא שלך וסבא שלך ייסד את מקסיס! נו באמת תעשה לנו טובה תפסיק להשוויץ ולהשמיץ ואל תעלה הודעות לא רלוונטיות שעוברות על החוק! תקנה את המשחק איך שאתה רוצה אבל די עם הדרכים היצירות לקניית המשחק! לא בפורום הזה!

computer wizard

New member
תקרא

ממש לא איכפת לי! רק תפסיק להשוויץ ולהשמיץ ובמיוחד די עם התכניים הלא חוקיים!

computer wizard

New member
אולי הגזמתי עם התקפתי אבל

מצידי הדיון הזה סגור איני כותב עוד... אך בנושא התכניים הלא חוקיים לא הגזמתי ואני עדיין שומר על עמדתי בנושא!

bananamen

New member
אי אפשר עדיין

אם את בארץ אי אפשר אם את טסה לחו"ל ןיש לך קשרים תגידי שיקנו לך מטויס אר אס שם אפשר למצוא את זה! ואם את רוצה ווארז לכי לשוק בחיפה שם יש את זה חבר שלי קנה את זה משם!

למעלה