need

../images/Emo53.gif need

לילה טוב לכולם! למרות שאני לא במקום (יותר נכון התקופה) הנכון בדיוק אבל חשבתי שאולי תוכלו לעזור לי, בסרט נשיקה במצח התנגן שיר בצרפתית,מישהו בזיהוי שירים עזר לי ואמר לי שהוא של - "alain barierre" - elle etait si jolie אבל אני לא בטוחה שהשם נכתב נכון כי בקאזה הוא לא עלה (אם בכלל הוא קיים שם) מישהו יודע\מכיר?

שרי! פינת הצרפתית זה כאן! ../images/Emo48.gif

נשיקה במצ"ח הוא סרט אלילי!!! צפיתי בו שוב ושוב ושוב, ועדיין התרגשתי (בעיקר מהמבטא הצרפתי המזוייף של מיכלי ינאי, כפארה עליה.) הפסקול, ראוי לציון, התהדר בשירו המופלא של אלן בארייר (ALAIN BARRIERE) משנת 1963 (פז"ם!) ELLE ETAIT SI JOLIE (אל-אטא-סי-ג´ולי. היא הייתה כה יפה). צובט בלב. נשיקה במצ"ח... שאף אחד לא יגחך!

רגע.

ואני לתומי חשבתי ששר את זה בחור עלום בשם סלבטורה אדמו שהלך עם השיר הזה בשנת 63 לאירוויזיון ולא הגיע איתו רחוק...

תודה לכולם על העזרה!

לתומך צדקת... עכשיו גיליתי בקאזה שיש לשיר גירסה גם של סלבטורה אדמו אבל אין לי מושג אם הוא השתתף באירוויזיון ואם כן לשופטים אין טעם!

עבר רגע

אדמו?! |נוחר בבוז| מי זה בכלל? אין על אלן בארייר, הוא ענק. שאנסונר אמיתי. (טוב, גם אדמו, אבל הוא לא ענק.) והשיר הזה הוא של בארייר, רק שיהיה ברור. שבת שלום!

האמת היא...

שאני יותר בכיוון של מייק ברנט.... אבל סבבה. יכול להיות שאדמו עשה לזה קאבר... הרי הם די ממחזרים את עצמם כל הזמן הצרפתים האלה.... בכלל, אני חושבת שלאדמו יש קול מעצבן.

למעלה