../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif

היי זאת שוב אני =(עדן). אממ אבא שלי אמר שאין לו בעיה ללכת לראות חוות קפיצות אבל הוא מפחד שאני יפגע במקרה שיגידו לי שאני לא מתאימה לתחום הספורט הזה. הוא אמר לי שבמקרה ואני יראה לו, מישו שהוא לא שמןןןןן אבל מלא קופץ עם סוס הוא יקח אותי בלי בעיה. כרגע אני ממש בברוך אני כבר לא יודעת מה לעשות מצד אחד כפי שאמרתם לי שיש אנשים מלאים שקופצים ועושים דראסג'. עכשיו אני ממש מתביישת שאני צריכה לבקש דבר כזה.. אבל אם למישו יש תמונה של מישו שהוא קצת מלא קופץ אני ממש יודה לו. ואני ממש מתביישת בעובדה שאני מבקשת כזה דדבר.... זה מביך ואני מבקשת סליחה על החוצפה המסריחה שלי.. כרגע אני מנסה להגשים חלום, ללכת ללמוד קפיצות ודראסג' אבל החלום הזה רק הולך ומתרחק ממני, והייתי רוצה לדעת עם יש למישו תמונה שאולי יכולה במקרה לעזור לי במקרה הזה. תודה רבה לכולם ואני שוב מצטערת. תודה תודה תודה P:

אה ועוד דבר.

אממ אני מנסה לשכנע אותו שיש סוסים גדולים שיכולים לסחוב משקל כזה והוא עדיין מסרב..

popi199

New member
תגידי לאבא שלך

שהבקשה שלו ממש מגוכחת, בלי קשר לבן אדם מלא הרבה גברים ממוצעים שוקלים 70-90 קילו בקלות, במיוחד האירופאים שהם גם גבוהים, גבר בוגר זה בדר"כ לא 60 קילו. זה לא משנה אם הוא יראה תמונה, אם תפני לחווה ויגידו לך שאת יכולה לקפוץ ויש סוסים שמתאימים לגודל שלך אז את יכולה לקפוץ ולעשות דראסז' בכייף. סוסים אירופאים או סוס מקומי שבנוי טוב יסחבו את המשקל שלך בקלות ויקפצו ויעשו איתך הכל, אז אין לך מה להרגיש חוסר בטחון. ואם הבטחון שלך עדיין מעורער את יכולה להרים טלפון לחווה ולשאול אם יש סוסי ספורט שמתאימים למשקל שלך, ואם אין לפנות לחווה אחרת, ככה תחסך לך הטרחה של לבוא לחווה סתם.

כהה ממש כה זה מה שאמרתי לו1!!

הוא לא מבין, אמרתי לו שיש אנשים מלאים שקופצים הוא מאמין אבל לא הרבה. ועוד דבר אמרתי לו גם שיש ג-ב-ר-י-ם שקופצים והוא טוען שהם שוקלים 60. לפי מה שהוא הבין בתחרות רכיבה בתל מונד.

תםטםOHIO

New member
ומה יקרה אם

תהיי הראשונה? האשה הראשונה, במשקל בינוני, שמוכיחה שהיא יכולה?

../images/Emo13.gif

אני אוהבת את איך שאת חושבת. (אשה במשקל בינוני בעצמי. טוב נו, ראית בעצמך).

תעקבי אחרי תחרויות

לפי הלוח המפורסם באתר ההתאחדות. תבואי לצפות, ותראי בעצמך. יש כל מיני. אבל אני חייבת להגיש לך, שאין שום סיבה להתביית על קפיצות או דרסז' מעכשיו. אם לא עשית אחד מאלה, פשוט הירשמי לחווה לקבל שיעורים. זה לא שבשיעור השלישי תתחילי לדךג מעל משוכות. לוקח הרבה זמן לבנות את היכולת הראשונית, שיווי המשקל, המיוומנות. חבל על האנרגיה להתחבט עם זה כ"כ הרבה עכשיו. לכי, תרכבי, תהני.

רק רציתי להגיד

שאני הייתי ילדה שמנה ורכבתי מצויין....אין שום קשר למשקל ולרכיבה...אם כבר רק תרזי ותחטבי את הגוף

אהה ו..

שכחתי להגיד לך אני כן רוכבת כרגע, בחווה שלי על אוכף ווסטרן... אני לוקחת שיעורים עד שאני יתחיל לרכב בחווה של קפיצות או דרסאג'.

The Rush Hour

New member
משקל ורכיבה

הי עדן אם במקרה התשובות האחרות לא הספיקו, תרשי לי להוסיף את שלי. נראה לי שאת מודאגת מהמשקל שלך הרבה יותר מידי. אני לא יודעת מה הגובה שלך ולכן לא יכולה לדמיין איך את נראית בדיוק, אבל זה לא העניין פה. גם אם את מלאה יחסית, או אפילו שמנמנה, זה לא צריך בשום אופן למנוע ממך לרכב. אני מכירה אישית מספיק אנשים עם בעיות משקל שלמדו לרכב, לקפוץ, ואפילו אחת שלמרות משקלה היחסית גבוה, רכבה על סוסים במרוצים... אישית, רכבתי על סוסים רגילים לגמרי גם כששקלתי 75 ק"ג, כולל כמה סוסים שיכולים להחשב פונים, ונועדו במקור לילדים (במסגרת נסיונות אילוף). כל סוס בוגר, ובטח אלו מהזנים הגדולים (סוסי הספורט למינהם, טורובריד, קווטרים וכו') יכולים לסחוב מישהי כמוך בקלות. אבל ממש בקלות. ובטח שהם יכולים לקפוץ מעל מכשולים כשאת על גבם. המשקל שלך בקושי מורגש לסוס ששוקל בעצמו חצי טון. בכל מקרה, אם אבא שלך עדיין עושה לך בעיות, את מוזמנת לצור קשר במסרים. אולי אני אוכל לדבר איתו ולשכנע אותו שהבת שלו נורמאלית לגמרי, ושרכיבה על סוסים זה בדיוק הספורט בשבילך. סוף שבוע נעים נועה

למעלה