דנית26

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif

היי בנות יקרות מי שעברה הזרעה אולי יודעת... אני אמורה לעבור כנראה הזרעה ביום חמישי הקרוב, הרופא אתמול בדק אותי ואמר שיש זקיק 16 ממ ועוד אחד קטן..ורירית 10 מ"מ ...האם זה תקין?? זה אמור להיות אחד ועוד אחד קטן ??
אני ממש לא מבינה בזה!! ואמר שמחר יתן לי זריקה( אני לא מטופלת בכדורים וכדומה ) מהי הזריקה הזו??? ולדעתי יש הפרש קצת גדול בין זריקה של מחר ליום חמישי זה יומיים שלמים... אני בלחץ!!

שרילי

New member
הי דנית../images/Emo141.gif

מצטערת , אין לי מושג בהזרעות, אני ישר זינקתי לתוך הIVF. עובי הרירית נשמע לי מעולה, והזקיק בטח עוד יגדל עד יום חמישי אז, שיהיה לך המון בהצלחה! שירלי

טביקאט

New member
בלי לחץ!

א. רירית 10 מ"מ זה מעולה- מצע רך ונעים להשתרש בו! ב. זקיקים לא תמיד גדלים "יחד"- במחזור ללא טיפול יש זקיק אחד מוביל- והוא הקובע. סביר להניח שהשני לא יבשיל לביוץ. ג. הזריקה שתקבלי היא כנראה כוריגון- הביוץ מתרחש 36-38 שעות אחרי הזריקה- ולכן הזרעה ביום חמישי היא במועד מצוין. בקיצור- הכל תקין ומוכן להריון! בהצלחה- טביקאט

אולה *

New member
והנה התשובות!!!

אני מומחית בעניני ההזרעות
- עברתי 9! אז ככה: הזקיקים בד"כ גדלים בקצב של 1.5 מ"מ ביום. ההזרעה מתבעת כאשר הזקיקים (או לפחות אחד "מוביל") מגיעים ל-20 מ"מ. הזריקה - כוריגון גורמת לביוץ תוך 36 שעות. את ההזרעה עושים בסמוך לביוץ - קצת לפני, קצת אחרי. אני בד"כ עברתי שתי הזרעות בכל מחזור טיפול. יש לך עוד שאלות? בהצלחה, ואל תהי בלחץ! אולה

כן, לי יש עוד שאלה למומחית

הבוקר ראו אצלי 2 זקיקים בגודל 20 מ"מ כל אחד (שניהם בצד ימין שהוא הצד שלא חסום אצלי - יש!) אבל הרירית רק 5 מ"מ. אני אחרי 5 ימי איקקלומין 100 מ"ג. אין פה קצת חוסר פרופורציה בין הגודל היפה של הזקיקים לרירית הדקיקה? עד כמה היא תספיק להתעבות לפני שיפוג תוקפם של הזקיקים ? אני כבר מחכה בקוצר רוח לשעה 13.00 שאוכל להתקשר למרפאה לשמוע מתי הכוריגון וההזרעה, אבל אשמח אם מישהי תניח את דעתי בינתיים. תודה

אולה *

New member
טוב, תמורת תשלום סמלי ../images/Emo3.gif

של 100 גרם שוקולד מריר... הזקיקים כמעט מוכנים, אבל הרירית קצת דקה. לדעתי, ינסו "למשוך זמן", יתנו צ´אנס לרירית לגדול עוד קצת. בהצלחה. אולה.

באאבו

New member
את מקבלת גם פרוגינון C בנוסף לאיק´?

הוא אמור לעבות את הרירית הסוררת, שמתנגדת נחרצות לאיקקלומין. בקיצור, פרוגינון C ניתן בדר"כ יחד עם האיקק´, כי האיקק´ נוטה לייבש את הרירית, והפרוגינון מעבה אותה. בכל מקרה, שיהיה המון בהצלחה! באאבו

נועם@בת

New member
הרירית אכן דקה למדי

תשובה בודאי קיבלת כבר מהרופא. סביר להניח שאת הכוריגון תקבלי כבר היום או לכל המאוחר מחר בבוקר. הזרעה- יש שתי גישות. שיטה אחת זה הזרעה ממש בזמן הביוץ המחושב. ושיטה אחרת זה הזרעה אחת 24 שעות אחרי כוריגון ושניה 40-48 שעות אחרי כוריגון. ככה מכסים גם את האפשרות של ביוץ מוקדם ספונטני. שיהיה בהצלחה ושיהיה כבר עוד אחד/ת
נועם

אכן היום הכוריגון ומחר ההזרעה

זו התשובה שקיבלתי כרגע מרמת מרפא. למה זה נראה לי מוקדם מדי? פחות מ-12 שעות אחרי הזריקה? ואולי יחזרו על זה שוב, אבל זה יאמרו לי רק מחר. קשה להאמין שהרירית תספיק לצבור עובי עד אז. מכיוון שזהו המחזור ה"היי-טק" ראשון שלי, נראה לי שמתייחסים לזה כאל כיוון כלים, נסוי ותעיה. ואולי מחר ירשמו לי תוספת של אסטרוגן מסוג כלשהו? הנה מתחילה האובססיה! ותודה לכולן על התשובות

נועם@בת

New member
זרע שעבר השבחה יכול בשקט גמור לשחות

להנאתו 48 שעות בקלי קלות. גם 72 שעות עוד קטן עליו. ניתן לו לחכות לביצית הפרינססה עד שתואיל לצאת מהזקיק
הרירית תספיק לצבור עוד קצת, ותקלוט את העובר אם תרצה או לא תרצה
תגידי לה שנועם אמרה
פורים שמח
נועם

תודה, נועם. הנחת את דעתי...

השחיינים כבר בעיצומו של תהליך המיון הבוקר (השבחה) ואני מתייצבת בעוד שעה.... ואז כל מה שישאר (אלא אם כן יורו לנו על שידור חוזר לאחר 24 שעות) הוא הפרק הנפלא והמרתק ביותר של המסע שלנו - השבועיים הנמשכים לנצח (או 2WW בלע"ז - TWO WEEK WAIT). ושוב תודה,

דנית26

New member
../images/Emo24.gif לכל הבנות החמודות כאן

אתן אחלה!! תודה על כל התשובות!!! אבל עוד שאלה אם מחר ב 11 בבוקר הזריקה הרי 36 שעות לאחר מכן זה יום חמישי ב 1 לפנות בוקר, ואני אמורה ללכת אליו רק בצהריים..או אח"צ,יום ה´. מחר יאמר לי מתי.. זה לא מאוחר מדיי??? עוד שאלה האם ייתכן שהוא ראה רק זקיק ובכלל תתבצע הזרעה בלי הביוץ כי לא התרחש ביוץ או שהזריקה אכן מבטיחה ש100% יתרחש ביוץ?? שוב

נועם@בת

New member
אם יש ביצית בתוך הזקיק, הכוריגון

גורם לה להבשיל ולבייץ. אין מאה אחוז, אבל יש 99.9 . הזרעה ביום חמישי בצהרים זה 12 שעות בערך אחרי הביוץ. הזמן עדיין סביר. בכל מקרה תעלי את השאלה בפני הרופא, אולי כדאי להקדים את ההזרעה, ולא לדחות אותה לאחרי הצהרים. שיהיה בהצלחה, נועם

נועם@בת

New member
זה יותר מתקין ../images/Emo57.gif

בכל מחזור רגיל מתפתח זקיק מוביל אחד. הזקיק שלך כרגע הוא בגודל 16 מ"מ, וביומיים הקרובים יגדל בעוד 4 מ"מ לפחות, ויגיע לגודל מתאים. הרירית 10
בהחלט מעוררת קנאה
. זריקת כוריגון גורמת לביוץ אחרי 36 שעות בערך. אם תקבלי את הזריקה מחר בערב, ואת ההזרעה ביום חמישי בבוקר- זה בדיוק הזמן המתאים. בכל מקרה הביצית חיה 24 שעות אחרי הביוץ, והפוריות שלה יורדת עם השעות. הזרעה שנעשית סמוך לביוץ (לפניו וגם כמה שעות אחריו) מתאימה בדיוק, שכן לזרע יש דרך קצרה יותר לעשות, מהרחם עד החצוצרות. ההזרעה מקצרת לו את המסע בנרתיק ובצוואר הרחם. שיהיה רק בהצלחה מחממת לך גרון לצהלולים בעוד שבועיים
נועם

למעלה