• פותח הנושא LaD
  • פורסם בתאריך

LaD

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif

שלום... אני מחפשת שמות של שירים שהנושא שלהם הוא סמים.. שירים העוסקים בכל האספקטים של הנושא יתקבלו בברכה...

GK_FF

New member
הנה עוד שיר:

שיר מצוין, האמת שאני לא שמעתי את המשפט הזה בשיר אבל קוראים לו cigarettes will kill you וזה של Ben Lee זה גם לא סמים אבל לא משנה...... :)

וזאת למרות שג´ון אמר פעם

בריאיון טלויזיוני שהשיר תמים לגמרי ולא מדבר על חוויות הLSD שלו. לטענתו, בנו חזר מהגן עם ציור וכשג´ון שאל אותו מה הוא צייר הוא אמר : לוסי (ילדה בגן) בשמיים עם יהלומים. כן, בטח. סוזן

SMILE 4 NOTHING

New member
עם כל הכבוד,אני מאמינה יותר לג´ון

מאשר לתקשורת השמאלנית!(
) באמת,למה לא?רק בגלל שביטלס השתמשו בל.ס.ד?!?

Springy

New member
Donna/Hashish

ישנו שיר בשם Donna/Hashish בפסקול של Hair, השיר הזה כמעט כולו שמות של סמים

FaithNoMore

New member
הנה עוד שירים+ עצות מועילות

system of a down- peephole system of a down- prison song soundgarden- spoonman שבו מתארח איש הכפיות האגדי ARTIS THE SPOONMAN ואם זה לא שיר על הרואין אני צינצנת. queens of the stone age- feel good hit of the summer Marylin Manson- i don´t like the drugs but the drugs like me והנה כמה הצעות: אם את מחפשת שירים על סמים רצוי לחפש אצל להקות שהסולנים שלהם ו/או הליריקיסטים העיקריים שלהם השתמשו או משתמשים בסמים. ויש מספיק כאלה: הנדריקס, system of a down, alice in chains, soundgarden beatles וכו וכו ועוד ועוד. או בשירים של להקות של STONER ROCK כמו queens of the stone age, kyus, shaman´s ride וכו וכו ובלה בלה בלה. שירים שכאלה אפשר למצוא באת המצויין stonerrock.com וזהו שירלי (הג´ינג´ית) קליינמן

בןלי

New member
סמים

אם את מעוניית בשירים על סמים אז המוזיקה השחורה היא מקום מצויין להתחיל לחפש בו. אני יכול להמליץ לך על אלבום שלם שהוא לדעת הרבה אנשים אלבום הראפ הכי טוב שנעשה אי פעם. האלבום הוא של DR.DRE וקוראים לו THE CHRONIC שזה מילה נרדפת למריחואנה.

למעלה