LuNaL

New member
../images/Emo53.gif ../images/Emo92.gif

יש לי נייד IBM R50e, אני מאוד מרוצה ממנו רק שחדר לי וירוס למחשב שלא מאפשר לי אפילו לעשות שחזור מערכת. אני רוצה לפרמט את המחשב. אין לי דיסק של וינדוס מאחר וקבצי ההתקנה נמצאים על המחשב עצמו. אני צריכה בבקשה הכוונה איך אני מפרמטת את המחשב. כמובן שלפני זה אני עושה גיבוי לקבציםשלי.
וחג שמח

Y. Welis

New member
מציע שתעלי את פרטי הבעיה בפורומים

הרלוונטיים כמו חלונות (253) או אבטחת מידע (170). ניתן להסיר את רוב הוירוסים/רוגלות/טרויאנים הקיימים מבלי לפרמט.

Thotwo

New member
זהו הפורום הרלוונטי

מאחר וזה מחשב נייד והיא רק רוצה לשחזר. קלי קלות לא צריך לטרטר אותה

LuNaL

New member
ניסיתי כבר כל דבר אפשרי

המה שלא יהיה שנכנס לי לתוך המחשב לא מאפשר לי לעשות שיחזור מערכת לתאריכים קודמים.. דפק לי את הפייר וול. ואם זה לא מספיק אז גם יש לי בעיה עם הגלישה האלחוטית. בקיצור נמרץ.. אין לי יותר מידי זמן להתעסק איתו, הכי פשוט לפרמט. תודה בכל מקרה...

Y. Welis

New member
הכי פשוט - בלי ספק, אבל בלי דיסק

לא אפשרי במיוחד. באשר לבעיה - האם לא ייטב להבין את מהות הבעיה וכך לדעת איך למנוע אותה מראש, מאשר להשמיד הכל בפירמוט? אפשר להמשיל את זה לכריתת עץ בגלל ענף חולה אחד. הסימפטום יפתר (עץ חדש ישתל), אבל הבעיה (המחלה) תישאר ותמשיך לתקוף גם בעתיד.

Y. Welis

New member
תיקון - אפשרי דרך מחיצת התחזוקה

אליה ניגשים באיתחול דרך F11. בין השאר ניתן לשחזר שם חלקים נבחרים מהמערכת, וכך להימנע ממחיקת קבצי המשתמש.

Thotwo

New member
קודם כל תגבי

לאחר מכן תאתחלי את המחשב ובאיתחול שעולה המסך הראשוני יש כתובת קטנה למטה שאומרת בקיצור ובתרגום שכונתי שעל מנת להפריע לאיתחול הרגיל של המחשב, יש ללחוץ על ACCESS IBM אז זה הרגע שאת לוחצת עליו. מכאן את נכנסת למחיצה הנסתרת של המחשב. לאחר מכן יש לבחור באופציה שאומרת בתרגום שכונתי, שאת רוצה להחזיר את המחשב להגדרות יצרן אחרי שלחצת על הכפתור הזה, תניחי למחשב למשך שעתיים עד שהוא יסיים עם כל ההתקנות והאיתחולים תחזרי לעדכן

Thotwo

New member
כל עזרה נוספת שתצטרכי

גם לי וגם למנהלים יש מחשבים מתוצרת IBM כך שאם באמת תצטרכי איזשהי הדרכה את מוזמנת לפנות במסר. לילה טוב

למעלה