../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif

שלום! אני חושבת להתחיל באיזשהו תהליך של תביעה על רשלנות רפואית ורציתי להתייעץ לפני כן אם יש לי קייס וסיכוי להוכיח שהייתה במקרה שלי רשלנות רפואית. לפני כ-6 שנים נפלתי בטיול בסיני וקרעתי רצועה באגודל יד ימין. האורטופד שבדק אותי כאן בארץ לא עלה על זה שמדובר בקרע של רצועה ולכן לא קיבלתי טיפול מתאים (כשקורעים רצוע חייבים להכנס לניתוח מיידית בכדי לאחות אותה כמו שצריך). הרופא אמר שיש לי סצם פגיעות יבשות. כ-10 ימים לאחר מכן, כשהכאב לא עבר הלכתי לרופא אחר והוא איבחן קרע ברצועה, אבל אז היה כבר מאוחר מדי לבצע את הניתוח. מאז אני סובלת מכאבים מדי פעם, ופורקת מדי פעם את האגודל, דבר שמוביל לכאבי חזקים ימים רבים. אני נאלצת ללכת תקופות ארוכות עם סד על היד שימנע תזוזה של האגודל ופריקה נוספת (בהוראת אורטופד). בנוסף יש תקופות שאני לא מצליחה לסגור את היד כמו שצריך ולכן לא יכולה לבצע כל מיני פעולות כגון פתיחת פקק של בקבוק. הייתי אצל אורטופד מומחה שאמר לי שהפתרון היחיד בשבילי הוא ביטול המפרק האמצעי (מבין שלושת המפרקים שיש באגודל) ע"י ניתוח (בעצם חיבור שתי העצמות, דבר שאמנם ימנע את הפריקות והכאבים, אך יגרום לי לבעיות תנועה), או פשוט להמשיך לסבול מהכאבים שיש לי מדי פעם. האם יש פה קייס ואם כן מהו התהליך שאני צריכה לעבור ובמה הוא כרוך?

בקריאה ראשונה ...

בקריאה ראשונה - נראה שיש קייס.התהליך מתחיל בפניה לעורך דין: עורך הדין יאתר מומחה רפואי מתאים (או ישלח אותך לאתר כזה - שיטה פחות מומלצת,לדעתי).

תביעות רשלנות רפואיות

תביעות רשלנות רפואית אינן פשוטות אף פעם: לכן, צריך לשקול בזהירות אם כדאי להכנס לתביעה. השיקול הזה משתנה ממקרה למקרה.

למעלה