אני מחפש תמונה שמכילה כמה שיותר אנשים תושבי ספרינגפילד רצוי גדולה ולא רק של פרצופים תודה מראש
H Hipsh New member 8/10/04 #1 ../images/Emo53.gif ../images/Emo92.gif אני מחפש תמונה שמכילה כמה שיותר אנשים תושבי ספרינגפילד רצוי גדולה ולא רק של פרצופים תודה מראש
../images/Emo53.gif ../images/Emo92.gif אני מחפש תמונה שמכילה כמה שיותר אנשים תושבי ספרינגפילד רצוי גדולה ולא רק של פרצופים תודה מראש
H Hipsh New member 9/10/04 #10 תודה זאת בדיוק התמונה שחיפשתי ראיתי אותה על פוסטר אני מחפש אותה בגדול יותר
A Antigo New member 9/10/04 #8 גם אני צריך../images/Emo70.gif בבקשה שלום לכולם, אני רוצה לקחת איזה תמונה ממש מגניבה של הסימפסונים ולהגדיל ולשים על הדלת. אני לא בהכרח צריך עם מלא מלא אנשים (כמו איזה 2 תמונות שהיו בשרשור פה), אפשר גם רק של כמה מהדמויות המרכזיות. תודה רבה!
גם אני צריך../images/Emo70.gif בבקשה שלום לכולם, אני רוצה לקחת איזה תמונה ממש מגניבה של הסימפסונים ולהגדיל ולשים על הדלת. אני לא בהכרח צריך עם מלא מלא אנשים (כמו איזה 2 תמונות שהיו בשרשור פה), אפשר גם רק של כמה מהדמויות המרכזיות. תודה רבה!