אני צריכה עזרה בעוגה בנושה מזרח הרחוק. בעלי חוזר ממזרח.ואני רוצה להכין לו עוגה מאניינת. תודה לכולם .
ו ויקי222 New member 8/6/04 #1 ../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif אני צריכה עזרה בעוגה בנושה מזרח הרחוק. בעלי חוזר ממזרח.ואני רוצה להכין לו עוגה מאניינת. תודה לכולם .
../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif אני צריכה עזרה בעוגה בנושה מזרח הרחוק. בעלי חוזר ממזרח.ואני רוצה להכין לו עוגה מאניינת. תודה לכולם .
A anat15 New member 8/6/04 #3 מצוירת או מפוסלת? לי משום מה ישר עלה בראש "ריקשה", לא הייתי במזרח, האם הוא היה שם לצורך עסקים? טיול? יש משהו אחר מסויים שהיית רוצה שיבוא לידי ביטוי?
מצוירת או מפוסלת? לי משום מה ישר עלה בראש "ריקשה", לא הייתי במזרח, האם הוא היה שם לצורך עסקים? טיול? יש משהו אחר מסויים שהיית רוצה שיבוא לידי ביטוי?
א אמא של אועד New member 8/6/04 #4 אולי שניים סינים עם כינור גדול ? אפשר לפסל 2 דמויות קטנות ובינהם כינור גדול
T t a l talim New member 8/6/04 #5 אולי גיישה? טקסטורה יפנית מצוירת על העוגה, ועליה יושבת בחורה יפנית בתנוחה אופינית- על הבירכיים עם ידיים צמודות או משהו כזה.
אולי גיישה? טקסטורה יפנית מצוירת על העוגה, ועליה יושבת בחורה יפנית בתנוחה אופינית- על הבירכיים עם ידיים צמודות או משהו כזה.
א אודליה ג New member 8/6/04 #6 דרקון מצוייר או בתבליט על רקע אדום. אדום וזהב (או צהוב) זה חיבור צבעים אוריינטלי מתבקש. בהצלחה