שמולה

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gifאוטרוגסטן

כמה שמן אחרי שהפסקתי "לדחוף" יכולה להגיע המכשפה? (או לא...)

נטע33

New member
יכול להיות עיכוב של כמה ימים

כי הנרות גורמות לרמה גבוה של פרוגסטרון ולוקח כמה ימים עד שיורד ורירית הרחם מתחילה להתפרק.

neta2

New member
שאלה נוספת בנושא הפרוגסטרון..

שכחתי לקחת היום בצהריים 2 כדורי אוטרוגסטן (ככה מכנים זאת?) האם זה יכול להשפיע? , להזיק?

נועם@בת

New member
לפי דעתי פעם אחת ממש לא משנה

זה הרי לא מחושב לפי צרכי הגוף שלך. אומרים לך לקחת 3 פעמים ביום שתי פנינים- מה זה אומר, שכל הנשים המטופלות זקוקות בדיוק ל6 פנינים ליום? הטיפול המומלץ הוא איזה ממוצע שאמור להתאים, אבל פספוס אחד פה או שם לא משנה בכלל. מה שכן, רצוי שזה יהיה פספוס אחד ולא קבוע, כי אז רמות ההורמונים מתחילות לשחק. שיהיה בהצלחה נועם

היי,האם יתכן שיש ציסטה(יש רק זקיק

אחד,ואותו אחד הופך לציסטה) האם יתכן ש.: בבדיקות הדם,ההורמונים ימשיכו לעלות??? הייתי היום בבדיקה,הזקיק נשאר באותו גודל16 מ"מ. ואילו רירית הרחם גדלה ב 1 מ"מ.(מ 6 מ"מ ל 7 מ"מ) מה אתן חושבות? יכול היות שזה בעצם זקיק ולא ציסטה, למרות שאני יודעת ש90% המחזור הזה הלך לאיבוד, האם לדעתכן יש עוד סיכוי? אפילו,אם אין עוד סיכוי,לא נורא זה יצליח מתי שהוא

אולה *

New member
הי ענת! הכל יכול להיות

הערה קטנה - שכחת את אחד החוקים של הפורום - חוק השרשור
כדאי היה לשרשר להודעתך מאתמול. תראי, יכול להיות שזה זקיק, ויכול להיות - ציסטה. גדילת הרירית לא קשורה לזה. מה שנותר - זה להמשיך לעקוב. בהצלחה. וטוב שאת ממשיכה להאמין - אני בטוחה שתצליחי!

אולה: אז למה קשורה גדילת הרירית?

ומה זה מעיד? קשה לי להאמין שזה זקיק,כי אם היה זקיק היה מתפתח בסדירות אולה חמודונת
ועוד משהו- איין שום מדד ע"מ לקבוע שזה אכן ציסטה? לא אכפת לי שזה ציסטה! רק שהרופא יהיה חד משמעי- אם זה ציסטה,להפסיק טיפול מייד,ולהגיע במחזור הבא. ולהפסיק לטרטר אותי להגיע לשם בשעות מטורפות על הבוקר!

אולה *

New member
קשה לי לקבוע - אני לא רופאה ../images/Emo3.gif

רירית לא יודעת שמדובר בציסטה - וממשיכה לגדול. האם זה ציסטה או לא? מדידת הזקיקים - לא מדויק, יכול להיות זהזקיק באמת גדל לעומת אתמול, ופשוט לא מדדו נכון. א-ב-ל, יתכן מאוד שבכל זאת מדובר בציסטה. אז חכי לפסיקת הרופא.

עמית@

New member
העניין הוא שאי אפשר לדעת!

אם ההורמונים ייתקעו אז סביר להניח שהם יפסיקו את הטיפול להחודש- אבל אם הם ימשיכו לעלות אז ימשיכו לבדוק הרירית מושפעל מעליית הE2 בגוף אבל היא מושפעת גם מסוגי אסטרוגן שונים שהגוף מפריש במהלך המחזור (בגלל זה יש פוליציסטיות שלא מגדלות אפילו זקיק אחד אבל יש להן רירית עבה להלל)

נועם@בת

New member
לשרשר, לשרשר, לשרשר, לשרשר

ועוד פעם לשרשר בבקשה. קשה לדעת. 16 מ"מ זה עדיין קטן בשביל ציסטה. מה שצריך זה להמשיך ולעקוב. שיהיה בהצלחה, ואני ממש מבקשת שתתחילי להקפיד לשרשר הודעות. נועם

אופה3

New member
מאי היקרה, הקשיבי יתכן שזוהי

יכול מאוד להיות שזו אכן ציסטה, וגם כאשר הזקיק ורירית הרחם מתעבה ה e 2 הופך להיות ציסטה והוא ממשיך להפריש. מקווה שעזרתי אבל הכי חשוב זה לבדוק אצל הרופא. וכן קרה לי שהחודש למשל נדפק לי כל החודש, ואני מקבלת טיפול בגלולות למניעת היריון בגלל, שיש לי מלא זקיקים שלא התבשלו, והפכו לציסטות. מקווה שיהיה טוב במהרה. והיה נחמד לשוחח עימך בטלפון. ביי ושבוע טוב האופה

אופה,תודה האמת שגם אני בטוחה שזה

ציסטה. טוב רק שיגידו בבטחון שזה זה. אופה תודה חמודה גם לי היה נחמד לדבר איתך ב
ביי ביי נ.ב- מחר אני צריכה להיות שוב בתה"ש,ומחר כנראה יחליטו מה זה

למעלה