xflil

New member
../images/Emo53.gif ../images/Emo92.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אני חייב אבל פשוט חייב עזרה! אם למישהו בבקשה בבקשה יש את הטאבים לסולו (לא ממש סול וכי יש תופים, אבל בכל זאת) של היהודים מהשיר "הזמן שלך".... הסולו מתחיל בדיוק בדקה 4:36 סולו מדהים של בערך 3 דקות ואני חייב את הטאבים שלו, אם יש לכם מושג שלמישהו יש את הטאבים, או שלכם יש את הטאבים... אז בבקשה תשלחו לי את הבנאדם הזה או שתשיגו את הטאבים ממנו ותשלחו לי רבה רבה רבה רבהההההההה לכם! נ.ב אפילו אם אתם לא יודעים למי יש או שלכם לפחות אין תכתבו שאתם לא יודעים, לפחות שאני אדע שקראו את ההודעה הזאת בכלל... אגב השיר למי שלא יודע נמצא בדיסק הראשון מציאות נפרדת שיר מספר 10.

^hunter^

New member
היי

קראתי... אם תתן לי את הטאב של השיר עצמו אני אבקש מהמורה שלי שיגיד לי איך לנגן את הסולו ואני אעביר לך אותו...

xflil

New member
מה זאת אומרת?

אני צריך את הטאבים של הסולו....
מה זאת אומרת להביא לך את הטאב של השיר, מהשיר אני יודע רק את ההתחלה ואת האמצע (חוזר על עצמו) והסוף זה בעצם הסולו, ואת הטאבים של הסולו אני צריך אולי לא הבנתי אותך, הסבר את עצמך שוב
בכל מקרה תודה רבה!!!!! אתה היחיד שהגבת בכלל

xflil

New member
כל תוכנת הורדה....

קזאה, אי מש..... היהודים - הזמן שלך.... תודה לכולכם
נ.ב נראה לי שזה יהיה קשה מאוד לנסות להוציא טאבים, ניסיתי והתייאשתי....

רגע בעצם...

למה שלא תאלתר בעצם על הסולם של השיר? זה לא שאני מתעצל או משהו אני אנסה למצוא את הסולו, ואני אפילו עכשיו מחפש את השיר(ביינתים לא מוצא) אבל לפי דעתי עדיף לך לאלתר זה יותר מעניין וגם הייה לך יותר קל, עצה אישית...

לא כדאי...

באמת Zed... זה מה שאתה מחפש שיהיה לך יותר קל? צריך להתמודד עם דברים קשים (הסולו הזה לא קשה במיוחד)....

xflil

New member
תראה, הסולו אולי לא קשה...

אבל קשה בשבילי, כי אין לי עדיין מורה, אבל כבר הוצאתי הרבה טאבים משירים מסויימים, ואת זה אני לא מצליח אולי אתה יכול?
נ.ב אני מצטער שאני מטרד, מן הסתם אתה לא חייב...

לא מצאתי את השיר...

וגם לחברי חובבי המוזיקה אין דיסקים שלהם(מה זה אין?!? הם כלכך ירדו עלי שאפילו רק אמרתי את השם "היהודים") בכל זאת אני אנסה למצוא גם את השיר וגם את הסולו...למתי אתה צריך את זה?

xflil

New member
מי ירד עליך כשאמרת

היהודים? לא הבנתי... בכל מקרה אני צריך את הסולו הזה כמה שיותר מהר תודה

למעלה