כלנית22

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif../images/Emo7.gif

אני לא יכולה להרגע, אפילו לא מצליחה לעשות חיפוש בארכיון ולראות אם כבר דיברתם על זה בעבר במקום לעלות את הנושא מחדש. לפני כמה דקות גיליתי שאבא שלי בוגד באמא שלי. נכון, הוא כבר ילד גדול. ונכון, מה אני מופתעת? כל כך הרבה בני זוג בוגדים ויבגדו אבל בכל זאת, זה האבא שלי. ואני יודעת, רק אני יודעת ובא לי למות עכשיו. לא חשוביפ הפרטים. אני יודעת את זה בוודאות, יודעת גם שזה רק סקס ושום דבר מעבר, אבל למה זה צריך להיות ככה? אני לא יכולה להסתכל עליו ויודעת שזה לא משנה- עכשיו זה אני והמידע החדש הזה שאין לי למעשה מה לעשות איתו. הוא לא עושה כלום, אמא תמיד מנקה ומסדרת ועובדת וחוזרת בערבים ועושה בשבילו הכל. הם עברו כל כך הרבה ביחד בחיים. אני בטוחה שהיא לא יודעת וכמו שאני מכירה אותה גם אם היא תדע היא לא תפרק את הנישואים בגלל זה, לפחות ככה נראה לי. כל כך הרבה שאלות עולות לי עכשיו, מה אני עושה??? לתת לו את התחושה שאני יודעת? הוא יקבל אותה גם בלי שאני אתכוון הרי... אשמח לשמוע את דעתכם..

cool miki

New member
גרמת לי לבכות ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

וואו, אין לך מושג כמה אני כואבת איתך.... זה לא שקרה לי משהו דומה לשלך אי פעפ, אבל משום מה אני מבינה אותך...מבינה שאת מרגישה עכשיו רע מאוד בלשון המעטה... לדעתי, את לא צריכה להגיד לו שאת יודעת, כי כמו שאמרת, הוא יידע שאת יודעת בכל מיקרה... לדעתי את צריכה לספר את זה לאימא שלך...שהיא תדע לפחות שהוא מרמה אותה...היא צריכה לדעת על זה.

לפני שאת רצה לספר לאמא....

תשאלי את עצמך כמה שאלות.. עד עכשיו היחסים ביניהם היו בסדר? למה לפתוח תיבת פנדורה ? מה יתן לאמך המידע הזה? אולי במקום לרוץ לאמא...תתפסי שיחה עם אבא קודם ? אולי יתגלו לך דברים שלא ידעת? על היחסים ביניהם? נכון שהנטיה הטבעית לטובת האם...אבל אחרי ש=תגלי= לה ..חשבת מה יהיו היחסים ביניהם ? גם אם היא לא תפרק את הנישואים בגלל זה כדברייך..המצב לא יחזור לקדמותו לעולם מבחינתה. אגב למה בא לך למות ? זה יפתור את הבעיה? שלא תחשבי שאני מצדדת בבגידות אבל הרי אמרת לבד זה רק סקס...אולי היחסים ביניהם בתחום הזה לא משהו.. לסיום...זה שהיא עושה בשבילו הכל זה ממש נחמד, אבל זה לא שייך ולא מונע בגידות משני הצדדים. אני הייתי משוחחת עם אבא ולא שופטת ורצה לספר לאמא. בהצלחה.

רציתי לומר

אני בת 28 והוריי משואים מזה 37 שנים...קראתי את מה שכתבת ואני מבינה ללבך אך אני רוצה לספר לך , שגם אני בשיחה מאד פתוחה עם אבי סיפרתי לו כמה דברים וככה התגלגלו העניינים והוא סיפר לי שיש לו מישהי , רק לסקס ולא יותר . הוא שאל לתגובתי ואני רוצה להביא אותה בפנייך. אנילא יודעת איך זה לחיות עם מישהו כמעט 40 שנה אבל... אני יודעת שאימי עייפה מחיי המין , היא אישה קצת חולה(סכרת) היו להם הרבה בעיות כלכליות שהשפיעו במידה על חייהם , ואבי שהוא איש נפלא ואוהב מאין כמוהו ( אגב יש לו שירים ניפלאים באינטרנט) זקוק למגע ...כמו כולנו . הוא אוהב את אימא שלי ואני בטוחה שגם אבא שלך אוהב את אימא שלך , אין לזה כל קשר לאהבה , אולי ביום מן הימים תביני את מה שאני מתחילה להבין עכשיו , אני ברמנית , ויוצא לי להכיר המון אנשים בני ארבעים וחמישם וכן הרבה מהם בוגדים , לא רומנים , סתם רק סקס בלי אהבה. אני מבינה שקשה לך ...נסי להאמין שהאהבה לא תעלם לעולם ולהפריד בין הדברים מתוקה... זה קשה, אני יודעת, זה אבא , אבא!!! כן אותו האחד שאנחנו תמיד הערצנו והבטנו מעלה וראינו בו את כל הטוב...גם ברע יש את הטוב...אני חושבת שאם תנסי לדבר איתו, אבל לדבר אתו משמעו להקשיב לו- דבר אחד למדתי בחיי הלא ארוכים - להקשיב...אני בטוחה שתגלי כמה דברים מעניינים על אביך והתמונה תהיה יותר ברורה , אולי לא נעימה אבל אחת כזו שתמצאי בה דרך להבנה . דווחי לי אשמח לשמוע ממך

אנושית~

New member
סתם רק סקס אה?

איך אפשר לעשות סקס בלי אהבה ? והתשובה:
כנראה שכן

אנושית~

New member
היי כלנית

לדעתי ..למרות שקשה לדעת ולא לומר כלום ..ת, לא צריכה לספר לאימך ..ת,יכולה לשוחח עם אביך ולספר לו שת,יודעת ..אולי זה ירתיע אותו קצת ..אבל להוריך יש ת,פרטיות שלהם ..ניחושבת שתתני להם להסתדר בינהם.

נסי להבין...יקירה../images/Emo24.gif

קראתי כאן את כל התגובות...ואני הכי מבוגרת פה...תרשי לי לומר לך...יש לכך כמה סיבות שכבר כתבו פה. הכי חשובה לדעתי,היא מחסור...רעב...רצון עז ...לאהבה שהיא אחרת ממה שישנה כן/ לא בבית בין הוריך. אביך לא קם והלך...לא סיפר לאיש ולא פגע באיש מבני המשפחה...מאמצינה שגם לא בעתיד. העצה הכי טובה היא לשבת איתו,הוא היה ויהיה תמיד אביך...והוא בטוח אהב ותמיד יואהב אותך...באותה מידה שיחה אישית,הנחת קלפים על השולחן ללא טענות והתקפות...שימעי אותו ונסי להבין...כך תרגישי יותר טוב...ואין צורך כלל וכלל לרוץ "להלשין" לאמא... אולי רק תכאיבי לה...מתוך שלא ידעה קודם...ואולי מתוך שכעת גם את יודעת והכאב גדול םפי כמה...

../images/Emo141.gif

חמודה ... כאב לי לשמוע על מעלליו של אביך... הורי ילדים גדולים ואין לך מה לעשות חוץ מלצפות מהצד ... חשוב שתזכרי !!! בחייך שלך הפרטיים לא לתת לשום גבר לעולל לך את שאביך עולל לאימך ועכשיו תתחזקי למען אימך

FlowMyTears

New member
זה קרה לי.

אפשר לומר שאני יודעת את זה בתת מודע לפחות מאז גיל צעיר ביותר. אבל יום אחד גיליתי על מקרה בעצמי, וידעתי שאמא לא יודעת... לא ידעתי מה לעשות... השורה התחתונה היא שהחלטתי לדבר עם אחי הגדול והוא אמר שלא נתערב בזה, ושאמא כבר תדע. מאותו רגע הרגשתי הקלה עצומה... כאילו הורדתי מעלי את האחריות וזה שאני לא מגלה לאמא זאת לא נקיטת עמדה. אולי היתה זו מחשבה ילדותית להאמין שזה שאחי יודע זה מספיק ושהוא יודע מה נכון לעשות, אבל זה שוב אפשר לי לישון בלילה.

למעלה